Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ιερέας αρνήθηκε να κοινωνήσει έγκυο γιατί είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο

Οταν ήρθε η σειρά της να λάβει τη Θεία Κοινωνία, όπως αναφέρει το Ράδιο Ηγουμενίτσα, ο ιερέας που είδε ότι ήταν έγκυος την ρώτησε αν είναι παντρεμένη

Ντροπιασμένη έφυγε από την εκκλησία της Μαζαρακιάς Θεσπρωτίας έγκυος η οποία είχε πάνει να μεταλάβει καθώς ο ιερέας αρνήθηκε να την κοινωνήσει γιατί είχε παντρευτεί με... πολιτικό γάμο!

Η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος στον ένατο μήνα, είχε πάει στην εκκλησία για να κοινωνήσει την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού.

Οταν ήρθε η σειρά της να λάβει τη Θεία Κοινωνία, όπως αναφέρει το Ράδιο Ηγουμενίτσα, ο ιερέας που είδε ότι ήταν έγκυος την ρώτησε αν είναι παντρεμένη.

Εκείνη απάντησε «ναι, με πολιτικό γάμο», μια απάντηση που, όπως φαίνεται δυσαρέστησε τον ιερέα, ο οποίος αρνήθηκε να την κοινωνήσει λέγοντάς της: «Οταν στεφανωθείς, εδώ είμαστε»...

10 σχόλια:

  1. Θα ερθει και η σειρα σας.... Την είδατε εξουσία αλλά λιγα είναι τα ψωμιά σας. Τζάμπα σας πληρώνουμε στα χωράφια όλοι ή σε εργοστάσια να κάνετε κάτι χρήσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ, σε άλλη ανάρτηση σχολίασες.... Αλλού ήθελες να σχολιάσεις γι αυτό το σχόλιό σου είναι άσχετο. Πρόσεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εννοεις το σχόλιο απο πάνω κανεις λάθος. Αναφέρομαι στους παπάδες που νομίζουν οτι είναι εξουσία . δεν έχουν καμια σχέση με το κράτος φτάνει πια.

      Διαγραφή
    2. ΤΙΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;;;;

      Διαγραφή
  3. Και καλά έκανε! Ο πολιτικός γάμος δεν είναι μυστήριο . Γι'αυτό
    θεωρείται η εγκυμωσύνη εξώγαμη.Αυτοί είναι οι κανόνες της Εκκλησίας μας και πρέπει να τους σεβόμαστε. Αλλιώς ας μην ακολουθούμε.Εμείς θέλουμε την Εκκλησία και τον Θεό στα μέτρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν πεθάνεις(εύχομαι να ζήσεις 1000 χρόνια) πάνε στο δήμαρχο να σε κηδέψει.

      Διαγραφή
  4. ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί φοβούνται τις αντιδράσεις γιαγιάδων που θα βγουν στους δρομους υπέρ παπαδων

      Διαγραφή
  5. Κύριε Βαφειάδη αφήνεις όποια σχόλια σ'αρέσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News