Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ! Πλημμύρισε ξανά η Εθνική Οδός Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει

Με κακόγουστο αστείο μοιάζει πλέον η κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική Οδό Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης.

Για άλλη μια φορά, η βροχή δημιούργησε τεράστια προβλήματα και ακόμα μεγαλύτερη ταλαιπωρία στους οδηγούς, καθώς πλημμύρησε ο δρόμος στο ύψος της επιχείρησης Καπέλη.

Δεν θα κουραστούμε να το λέμε, ότι η ανικανότητα των υπευθύνων έχει βαρέσει κόκκινο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Οι πολίτες δηλώνουν εξοργισμένοι, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μόνοι συμπαραστάτες τις δύσκολες ώρες είναι οι άνδρες της Τροχαίας που παλεύουν με τα λασπόνερα.

Ας αναλογιστούν όλοι οι υπεύθυνοι, Δήμος, Περιφέρεια, όλοι αυτοί που στολίζονται με λαμπερά κοστούμια για να βγουν φωτογραφίες στα πανηγύρια και όλες αυτές που το μόνο που κάνουν από τη στιγμή που εξελέγησαν, είναι να ισιώνουν το μαλλί τους και να βάφονται και δεν έχουν ανοίξει το στόμα τους να πουν μια κουβέντα, ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει.

Οι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι ας καταλάβουν επιτέλους ότι οι εκλογές τελείωσαν και ο κόσμος τους εξέλεξε για να δώσουν λύσεις, όχι για να είναι γλάστρες πολυτελείας, όπως είναι δηλαδή μέχρι σήμερα.

Γιατί μέχρι στιγμής, δεν έχουμε ακούσει την παραμικρή πρόταση από κανέναν...

6 σχόλια:

  1. ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΦΙΑΞΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΒΟΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ. ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος πια...παραιτηθείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H tzakri tha xalasei tin gova an paei pros ta ekei.oi dimarxoi kai oi periferiarxes tha lerosoun ta kaloramena kostoumia tous kai h troxaia as travaei koupi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι κατάντια για τον νομό μας ! Αλήθεια η περιφέρεια που ειναι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oxi μονο οι πολιτικοί αλλά και οι αρμόδιοι (μηχανικοί-υπηρεσίες κλπ) έχουν ασφαλτοστρώσει το τμήμα Γιαννιτσά-Παραλίμνη σύμφωνα με το ανάγλυφο του εδάφους δημιουργώντας τα ¨κύματα της ασφάλτου¨ όπου περιορίζεται η ορατότητα και πλημμυρίζει στα χαμηλότερα σημεία. Δυστυχώς είναι και τόπος αμέτρητων θανατηφόρων δυστυχημάτων, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός. Έγινε κάτι στραβό πριν απο πολλά χρόνια και δεν διορθώνεται με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News