Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμΕΑ Σκύδρας «Η Αλληλεγγύη»

Στα δεξιά της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου, όπως τις αντικρίζουμε η Σεβαστή Τεστέμπαση, η Βασιλική Τουρούτογλου και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαρία Γιακαμόζη

Τις εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμΕΑ Σκύδρας «Η Αλληλεγγύη» υποδέχτηκε στο γραφείο της, τη Δευτέρα 29/9/2014, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν τα εξής αιτήματα - ζητήματα:

1) Η στήριξη και η παρέμβαση του Δήμου προς τις υπερκείμενες αρχές, ώστε να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια υπάρχουν προκειμένου ο Σύλλογος να προχωρήσει απρόσκοπτα στην ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με ειδικές ανάγκες (ΚΔΑΠ/ΑμΕΑ). Γεγονός που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει ανάλογους εθνικούς και κοινοτικούς πόρους. Στη συνέχεια, βέβαια, το ΚΔΑΠ/ΑμΕΑ να περάσει στη διοίκηση του Δήμου Σκύδρας.

2) Η διαμόρφωση του εσωτερικού κι εξωτερικού χώρου (κτήριο πρώην Νηπιαγωγείου Μαυροβουνίου) όπου ο Σύλλογος στεγάζει τις αξιόλογες δράσεις του.

3) Η εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της μετακίνησης μαθητών, από περιοχές του Δήμου όπου διαμένουν, στο Μαυροβούνι , ειδικά τις απογευματινές ώρες για την συμμετοχή τους στα τμήματα του Συλλόγου.

Η Δήμαρχος αναγνωρίζοντας την προσφορά του Συλλόγου δήλωσε ότι άμεσα θα ενημερωθεί και θα δραστηριοποιηθεί η τεχνική υπηρεσία του Δήμου για να εκτελεστούν οι αρχικές εργασίες. Στη συνέχεια από κοινού θα δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις.

2 σχόλια:

  1. με τους φιλόζωους δεν θα κάνει καμιά συνάντηση η δημαρχος σκύδρας? πότε θα μαζέψει τα αδέσποτα? ζωολογικός κήπος όλη η πόλη έγινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε όλη τη Σκύδρα με ανεξέλεγκτα αδέσποτα και δυστυχώς με τις απαιτήσεις που έχει ενα ζώο δεν χωράμε όλοι.Ή αυτά ή εμείς.Τα παιδιά μας τρεμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News