Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ρήξη στην ΕΠΣ Πέλλας; Την πάτησε ο... «τέως»!

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Ολοένα και περισσότερο οργιάζουν οι φήμες ότι κάτι δεν πάει καλά στην ΕΠΣ Πέλλας μεταξύ των μελών που εκλέχθηκαν με την παράταξη που πήρε τις εκλογές, αυτήν του Στέργιου Αντωνίου.

Ήδη, στην ποδοσφαιρική πιάτσα κυκλοφορούν διάφορα πράγματα που λένε ότι υπάρχει διάσταση απόψεων, αλλά και κάποιων συμφωνιών που μέχρι στιγμής δεν τηρήθηκαν και υπάρχουν σοβαρά εμπόδια όσον αφορά στην ομαλή λειτουργία της ΕΠΣ.

Στην όλη υπόθεση υπάρχει εμπλοκή τέως ποδοσφαιρικού παράγοντα που δεν είναι επίσημο μέλος του Δ.Σ. όμως ήταν από τους πρωτεργάτες και ίσως ο άνθρωπος που έπεισε τον κ. Αντωνίου να είναι υποψήφιος. Η ρήξη στις σχέσεις των δύο ανδρών ακούγεται ότι έχει προέλθει από την άρνηση του νυν προέδρου για πρόωρες εκλογές οι οποίες θα επέτρεπαν την συμμετοχή του «τέως» κατόπιν βέβαια κάποιων δραστικών αλλαγών στα καταστατικά της ΕΠΣ Πέλλας, αφού ως γνωστόν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Άλκης Νουσηκύρου είχε κάνει αλλαγές που απαγορεύουν τη συμμετοχή του στις πρόσφατες εκλογές. Μάλιστα στο πρόσφατο Δ.Σ. της ΕΠΣ Πέλλας μόνο 4 σύμβουλοι πήραν θέση υπέρ του τέως ποδοσφαιρικού παράγοντα με τους υπόλοιπους να δείχνουν μια κάποια δυσαρέσκεια απέναντί του αφού όπως φάνηκε δεν τον θέλουν εντός του Δ.Σ. στην ΕΠΣ Πέλλας.

Η αλήθεια είναι όμως ότι στις επιτροπές που ουσιαστικά κινούν τα νήματα είναι άνθρωποι που γέρνουν προς τον τέως και έτσι όποιος καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο είναι επικίνδυνη η λειτουργία στα πρωταθλήματα του Ν. Πέλλας που είναι ακόμα στην αρχή τους.

Εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι να υποδείξουμε αν θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις, όμως αν υπάρχει πράγματα αυτή η εσωτερική κόντρα θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις πριν να είναι αργά. Ήδη υπάρχει μεγάλη γκρίνια μεταξύ των διαιτητών με βάση τους ορισμούς όπου είναι ολοφάνερη η τάση για εκδίκηση προς κάποια πρόσωπα που πάντως έχουν μεγάλη προσφορά και οι παράγοντες άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί υπάρχει αυτή η συμπεριφορά απέναντί τους. Ακόμα γίνεται λόγος για έντονη κινητικότητα μεταξύ μελών του Δ.Σ. που έχουν συχνά πυκνά συναντήσεις και κατά τα φαινόμενα μελετούν την επόμενη μέρα.

Το καλό θα είναι όλα αυτά να γίνουν όσο το δυνατόν συντομότερα να ψάξουν και να βρουν λύσεις ούτως ώστε το Δ.Σ. της ΕΠΣ Πέλλας να είναι ενωμένο και μάχιμο για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις και να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όλες τις κατηγορίες αλλά και να υπάρξει οργάνωση σε όλους τους τομείς.

Κάποιες πληροφορίες λένε ότι ο Πρόεδρος κ. Αντωνίου είναι ιδιαίτερα σκεπτικός και προβληματισμένος και δεν θεωρείται απίθανο να προβεί ακόμα και σε αλλαγές προσώπων σε κάποιες επιτροπές από τη στιγμή που παρατηρεί κάποια λάθη τα οποία δεν βοηθούν καθόλου στην λειτουργία των δραστηριοτήτων της ΕΠΣ Πέλλας.

Πολλά θα κριθούν πάντως από το επόμενο Δ.Σ. που είναι προγραμματισμένο για τις 2 Οκτωβρίου και εκεί αναμένεται να προκύψουν κάποια πράγματα.

17 σχόλια:

  1. ρε παιδια αφηστε τον συνταξιουχο οπως ειναι στο περιθωριο .Καλα ησυχασαμε που δεν ακουγεται το ονομα του.Αντε να μενει μονο σπιτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ; ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ξεχασουμε τους επιλεκτους που επαιζαν 3 παιχνιδια καθε σαβ/κο και ολες τις τεταρτες; οταν ομως ηταν το σαβ/κο αφιλοκερδως, ταχα, για τους γιατρους, κανεις δεν ςπαιξε απο αυτους.γιατι αραγε;;;

      Διαγραφή
  3. 2:10 ΣΕ ΦΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΕΧΗ.....
    100 χρόνια μπροστά πήγε η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ πριν 4 χρόνια μάλλον ΕΣΥ δεν θυμάσαι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ποιον τροπο δεν μας λες ομως,πετας απλως ενα εκατο χρονια αλλα για την ταμπακιερα τιποτα.

      Διαγραφή
    2. ΠΙΣΩ ΠΗΓΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΚΑΨΑΝ.

      Διαγραφή
    3. ποιεσ κοντρεσ εινει αυτεσ που το μονο που σασ ενδιαφερει ειναι να κανετε κακο εχει τοσα νεα παιδια αξιολογα και τα υποτιματε κυριοι γιατι απλα τα ζηλευετε λοιπον το μονο που θα πω ειναι παντε μπροστα και οχι πισω γιατι εκει πατε ,,,,,

      Διαγραφή
    4. την διχονοια στην διαιτησια του Ν.Πελλας την εφερε ο Καρακελιδης το 2006.....με καποιες προσωπικες-εγωιστικες αποφασεις που πηρε....οποιος ειναι στην διαιτησια γνωριζει...αρα ολοι εσεις που γραφετε αν δεν ειστε παλιοι διαιτητες και δεν γνωριζετε τι εγινε τοτε μη λετε βλακειες...αυτα που λεω ΟΛΑ με αποδειξεις....

      Διαγραφή
  4. μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργήσει ο ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ πρώτος πρέπει να φύγει.κανενας δεν τον θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον εσυ εχεις το προβλημα, γιατί δεν σε "παιζουν" τωρα. !!!!!

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ θα υπάρξει παρελθόν 8:48 επειδή είσαι έξυπνος.....

      Διαγραφή
  5. ψαξτε λύσεις,αναζητήστε το καλύτερο αλλά με όχι περυσινά υλικά.Το είπαμε, το ξαναείπαμε θα το λέμε μόνιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν με ενδιαφέρει να παίξω έχω φάει τα ψωμιά μου το μόνο που με ενδιαφέρει και όλο τον κόσμο ο ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ είναι παρελθόν όλοι το έχουν τούμπανο και το μουσείο κρυφό καμάρι καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν καταλαβατε οτι ο φασουρακης ειναι δικαιος.μελετηστε τουσ ορισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eseis prwth erxeste sto moyseio ka9e deytera gia na pezetai prwtw to poyli o sipkas oi afoi demertzh kai alloi re paidia poy einai o rodobiths oeo syndesmiths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καποιοι στα γεννιτσα σφαζονται ποιος απο τις πλεον υψηλες θεσεις της ενωσης θα γινει αρεστος στον φωτια αλλα με ποιανων ψηφων κραταν τις καρεκλες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για βαρα ενα καλυτερο εξπλαιν// επεξηγηση ντε// για να καταλαβουμε καλυτερα τι θελεις να πεις .

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News