Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Δόξας Ριζού

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ από την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους χορηγούς επωνυμους και ανωνυμους, τους φιλαθλους και φιλους της ομάδας που στήριξαν την ομάδα στην περσινη σεζόν (2013-2014)ένα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους ποδοσφαιριστες και το προπονητικο τιμ,για την υπεροχη και αξιεπαινη προσπαθεια που κατεβαλαν, πρωταθλητες ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ Α κατηγορειας 1 ομιλου και στους 4 κυπελλου.

Θελουμε να συνεχισουμε και στην φετινη περιοδο 2014-2015 πρωταθλημα α1 και κυπελλο της ΕΠΣ.

Η ομαδα για να είναι ανταγωνιστικη εγιναν αξιολογιες μεταγραφες, προσπαθουμε να οργανωςουμε την παιδικη ακαδημια,για να υπαρχει παρων και μελλον με προπονητη καρκαμανη χρηστο παλαιμαχο ποδοσφαιριστη ομαδων και εθνικης ελλαδος,ενώ στην ανδρικη προπονητης υφαντιδης χρηστος πρωην διεθνης.

Οι συμφωνιες αυτές είναι ιστορικες για τον συλλογο μας είναι τιμη που εχουμε τους παραπανω Προπονητες.

Για τους παραπανω λογους πρεπει να στηριξουμε την ομαδα του χωριου μας να συνεχιση να μας δεινη χαρες.

Ολοι μαζι να δινουμε παρων στο γηπεδο (εντος και εκτος) και να ενισχυσουμε την Ομαδα μας ηθικα και οικονομικα.

Θελουμε στηριξη στις καρτες διαρκειας θα κυκλοφορησουν από 10σεπτεμβριου Εως στης 25 σεπτεμβριου 2014.

Θελουμε στηριξη στις εγραφες τις παιδικης ομαδος.

Έχουμε μεγάλη υπομονή και πρέπει όλοι να έχουν, γιατί γίνεται κάτι πρωτόγνωρο με άλλη φιλοσοφία και σκέψη. Υπάρχει θέληση από τους ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο.

Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να ξεφύγουμε από την πορεία που έχουμε χαράξει.

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News