Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Οταν σάστισαν Σαμαράς και Μέρκελ: Η ερώτηση δημοσιογράφου για τα Σκόπια που έφερε αμηχανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάστισε η Μέρκελ μετά την ερώτηση του δημοσιογράφου... Κοιτούσε αμήχανα δεξια - αριστερά

Εκπληξη προκάλεσε στην Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ αλλά και στον Ελληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, η ερώτηση δημοσιογράφου που εργάζεται για το σλαβομακεδονικό τμήμα της Deutsche Welle. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν η κα Μέρκελ και ο κ. Σαμαράς, η Γερμανίδα δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο θέμα των Σκοπίων -αποκαλώντας τα Μακεδονία- και τη λύση του ζητήματος της ονομασίας, κάνοντας μάλιστα νύξεις για ευθύνες της Ελλάδος, κατηγορώντας εμμέσως τον πρωθυπουργό ότι μπλοκάρει τη λύση του ονόματος με τη στάση του. 

«Εσείς που είσαστε της Ε.Ε. και δεδομένου ότι οι ευρωπαϊκές αξίες είναι σημαντικές για την Ελλάδα δεν έχετε την αίσθηση ότι μπλοκάρετε την ένταξη της "Μακεδονίας" σε αυτή;» ήταν η ερώτηση που έθεσε η δημοσιογράφος προς τον Ελληνα πρωθυπουργό. 

«Δεν μιλήσαμε για το ζήτημα της ονομασίας της χώρας αυτής. Μιλήσαμε κυρίως για διμερή θέματα» σχολίασε η Γερμανίδα καγκελάριος, αφού πρώτα κοίταξε περίεργα τους συνεργάτες της, και με τη σειρά του ο κ. Σαμαράς σχολίασε πως δεν έχει κάτι να προσθέσει.


---
Πηγή: iefimerida.gr

5 σχόλια:

  1. Σαστισμενος ειναι ετσι κι αλλοιως ......και διπλα στην εξουσια .ακομη περισσοτερο ...Εκανε γαργαρα ολα τα περι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !!!! Ε..ΡΕ τι εχουμε να παθουμε ακομη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όσο οι έλληνες ενημερωνόμαστε μόνο απ τις ίδιες πηγές (τα γνωστά κανάλια,ίδιες εφημερίδες κλπ) και δεν ξέρουμε τι λένε για μας τα διεθνή κανάλια, οι ξένες εφημερίδες τότε θα συνεχίζουμε να ζούμε στο σκοτάδι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολα ξεκινουν απο εδω....απ τον τοπο μας....το 1990 ξεκινησε το μακεδονικο με τον μητσοτακη και με τον σαμαρα υπουργο εξωτ.και εσεις σαν κολημενοι δεξιοι δεν την κανετε απ τον χωρο σας και χεστηκατε για την μακεδονια....ευτυχως δεν κυβερναει ο τσιπρας...θα του τα φορτωνατε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το θέμα των Σκοπίων από το 1990 καθαρά φταίει ο Σαμαράς και όχι ο Μητσοτάκης. Το μεγαλύτερο πουλημενο τομάρι όπως και άλλοι προδότες της πατρίδας μας είναι σήμερα υπουργοί βουλευτές πρωθυπουργοι κλπ. Αλήτες. .. θα το πληρώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News