Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Μανώλης Καραμολέγκος: Στηρίζει οικονομικά την οικογένεια του απαγωγέα του

Τον έπεισε να τον παραδώσει

Ο Μανώλης Καραμολέγκος κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον απαγωγέα του για να τον απελευθερώσει. Ενισχύει οικονομικά τη σύζυγο και το ανήλικο παιδί του.

Πριν από 8 μήνες, όλη η Ελλάδα σοκαρίστηκε με την είδηση της απαγωγής του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου. Εξίσου σοκαριστικός (ευχάριστα αυτή τη φορά) ήταν το τρόπος που κατάφερε να απελευθερωθεί ο 55χρονος βιομήχανος.

Μίλησε απλά και έσπεισε τον απαγωγέα του να τον αφήσει ελεύθερο και να παραδοθεί.

Στηρίζει οικονομικά την οικογένεια του απαγωγέα του

Ωστόσο, όλα όσα είπε στον απαγωγέα του τα εννοούσε και υλοποίησε όλα όσα του υποσχέθηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο κ. Καραμολέγκος είχε υποσχεθεί στον απαγωγέα του ότι αν τον άφηνε ελεύθερο, εκείνος θα αναλάμβανε να στηρίξει οικονομικά τη σύζυγο και το παιδί του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, του είχε υποσχεθεί να προσλάβει τη γυναίκα του στην επιχείρησή του. Επειδή όμως η σύζυγος του Μολδαβού δράστη έχει πρόβλημα με την άδεια παραμονής και δεν μπορεί να εργαστεί, εκείνος στηρίζει την οικογένεια προσφέροντάς τους οικονομική βοήθεια αλλά και τρόφιμα.

Και το σημαντικότερο απ' όλα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

«Με έσωσε η πίστη μου»

«Με έσωσε η πίστη μου» είχε δηλώσει συγκινημένος μετά την περιπέτειά του ο κ. Καραμολέγκος, ενώ μιλώντας για τους απαγωγείς του είχε πει ότι του φέρθηκαν «Με σεβασμό».

Τον έπεισε να τον παραδώσει

«Φίλε μου όλα έχουν ένα τέλος» είχε πει στον Μολδαβό απαγωγέα του, πείθοντάς τον να τον απελευθερώσει και να παραδοθεί στην αστυνομία. «Δεν βλέπεις όλες αυτές τις ιστορίες με τις απαγωγές που στο τέλος τους τους πιάνουν όλους; Όπου να 'ναι θα έρθει και η ώρα σας και θα είναι κρίμα για σένα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν είδες πόσοι αστυνομικοί υπάρχουν στην περιοχή; Να δεις που οι συνεργοί σου αργούν να έρθουν γιατί τους έχουν πιάσει ήδη».

---
Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News