Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

"Έκρηξη" Ψινάκη στον Μαραθώνα: «Σκάσε μωρή, μιλάω»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκρηκτική η ατμόαφαιρα στο δημοστικό συμβούλιο - Δείτε το βίντεο!

Στο δεύτερο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μαραθώνα με δήμαρχο τον Ηλία Ψινάκη, τα πνεύματα οξύνθηκαν με αφορμή τον χώρο που γίνεται η συνεδρίαση.

Ο συγκεκριμένος χώρος ήταν το κλειστό γυμναστήριο του δήμου το οποίο προς το παρόν για λόγους ασφαλείας, όπως δηλώνει η δημοτική αρχή δεν μπορεί να λειτουργήσει. Ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε ότι μετά από επιθεώρηση που θα γίνει τα παιδιά θα μπορέσουν να το ξαναχρησιμοποιήσουν. Μια δημοτική σύμβουλος από την αντιπολίτευση ζήτησε και την απομάκρυνση των γραφείων και τότε άρχισε η έντονη λογομαχία.

Ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ δημάρχου και δημοτικής συμβούλου ήταν ο εξής:

-Παίρνετε χάπια; Δεν καταλαβαίνετε τις σας λέω;

-Μήπως παίρνετε εσείς χάπια;

-Κοιτάξτε μαντάμ, αφήστε την μπούρδα. Σκάσε μωρή μιλάω! Σκάσε μωρή πια!

- Εσείς είστε μωρή! Κατίνα είστε! Κατίνα!

Λίγα λεπτά αργότερα ο δήμαρχος Μαραθώνα ζήτησε συγνώμη για την παρεκτροπή του.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News