Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Νικήτας Κακλαμάνης: «Ο Καραμανλής με εξουσιοδότησε να πω ότι δεν τον ενδιαφέρει η Προεδρία της Δημοκρατίας»

Καραμανλής σε Κακλαμάνη: "Αν ερωτηθείς, σου λέω να απαντήσεις πως εγώ ο ίδιος λέω πως αυτό είναι κάτι που δεν με ενδιέφερε ούτε με ενδιαφέρει, ούτε καν να το συζητάμε"

Εκτελώντας χρέη ατύπου εκπροσώπου Τύπου του Κώστα Καραμανλή, ο Νικήτας Κακλαμάνης διέψευσε κάθε σενάριο και κάθε φήμη για υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο κ. Κακλαμάνης είπε: «Πριν τον Δεκαπενταύγουστο, συναντήθηκα με τον Κώστα Καραμανλή και για το θέμα το συγκεκριμένο μού είπε πως "αν ερωτηθείς, σου λέω να απαντήσεις πως εγώ ο ίδιος λέω πως αυτό είναι κάτι που δεν με ενδιέφερε ούτε με ενδιαφέρει, ούτε καν να το συζητάμε". Δεν υφίσταται σαν σενάριο».

Ο κ. Κακλαμάνης είπε επίσης ότι δεν έχει φύγει από τη ΝΔ, ενώ για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι:

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να μένει έξω από αντιπαραθέσεις. Είμαι θετικά προσκείμενος προς το να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Και συνέχισε:

«Τώρα όμως η βασική προϋπόθεση είναι η καλυτέρευση του οικονομικού πεδίου. Σχετικά με την εκλογή του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, παίζει ρόλο και το πρόσωπο. Έχει όμως δευτερεύουσα σημασία, δεν είναι καθοριστικός παράγοντας στην απόφαση την δική μου και κάποιων άλλων. Σαφέστατα θα προτιμούσα κάποιο πρόσωπο από τον χώρο της Κεντροδεξιάς, άλλα έχω ήδη τοποθετηθεί αλλιώς, λέγοντας ότι δεν αποδέχομαι ότι ένας ενωτικός πρόεδρος υπάρχει, όταν προς αναζήτηση υπάρχει μόνο προς τον χώρο της Αριστεράς ή της Κεντροαριστεράς. Εκτιμώ ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και στον δικό μου ιδεολογικό χώρο. Η γραμμή της κυβέρνησης είναι να ανοίξει αυτό το θέμα μετά τις γιορτές, στις αρχές του 2015, όπως και πρέπει. Τότε λοιπόν θα έχει ψηφιστεί ο προϋπολογισμός, θα έχουμε μια εικόνα και τότε εγώ θα μιλήσω για το θέμα».

7 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΥΒΟ ΑΓΟΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ {ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ-ΠΑΣΟΚΟ ΕΝΝΟΩ}. ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ. ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟ 15%. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καραμαν-αλη-δες .....οι κατσαπλιαδες που εγιναν εθναρχες χο χο χο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξυπνήστε άνθρωποι. Αυτό που σας σερβίρανε τόσα χρόνια, αυτό λέτε!!! Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτά που σας λέγανε «οι πολιτικοί σας φίλοι», τα λέγανε για να σας κρατάνε δέσμιους στο Κόμμα σας; Δεν σας λέει τίποτα το «Διαίρε και Βασίλευε»; Και ύστερα τι; Ιδού τα αποτελέσματα!!!
    Λουστείτε τώρα τη κρίση και σκάστε επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News