Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Με 6 μονάδες διαφορά εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή

Προβάδισμα 6 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. 

Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου επί των εγκύρων ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 24% και η ΝΔ ακολουθεί με 16%. Τρίτη η Χρυσή Αυγή με 6,5%, ενώ ποσοστό 5,5% εμφανίζουν η Ελιά, το ΚΚΕ και το Ποτάμι. 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν 3% ενώ η ΔΗΜΑΡ μόλις 1%. Το ποσοστό εκείνων που δηλώνουν ότι θα ψήφιζαν κάποιο άλλο κόμμα ανέρχεται στο 10% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 21%. 

Για το ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, το 54% των ερωτώμενων θεωρεί πως καλύτερη εξέλιξη για τη χώρα θα ήταν να διαλυθεί η παρούσα Βουλή, να γίνουν εκλογές και η επόμενη Βουλή να εκλέξει ΠτΔ, ενώ το 46% απαντά πως ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκλεγεί από την παρούσα Βουλή.

8 σχόλια:

  1. ΤΑ ΣΙΣΙΤΙΑ ΝΑ ΕΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βγουν τα κουμμούνια και θα καταστρέψουν την εθνική προσπάθεια συνέλληνες. Πρέπει να κάνουμε κάτι ! Η Μεγαλόχαρη να βάλει το χέρι της.

      Διαγραφή
    2. oi ellhnes psifizoyn ziriza, oi sinellines xrysa ayga kai samaria, omos file moy ti arithmitiki einai ayth? poy to vlepeis to 6%, otan apo to 16% eos to 24% einai 8%? mhpos den phges sto dhmotiko sxoleio?

      Διαγραφή
  2. σιγά μην είναι μόνο τόσο λίγο η διαφορά! Την δείχνουν λίγη για να έχει ενδιαφέρον το ματς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σινελυνες θα μασ παρουν τα σπυτεια κε θα πινασουμαι. Πραίπη ώλι να στυριξουμαι τον Αντόνι και τον Βαγκέλυ για να έχοτμαι τα σπήτια μας και θαίρμανσυ και φαγειτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαφειάδη μόνο τα δεξιά σχόλια περνάς ; Εντάξει είσαι δεξιός,αν είναι δήλωσε το ανοιχτά να μπαίνουν φιλελέδες στο σάιτ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πεςς τα σεινελινα,τα κωμουνια θα μας καταστρεψουν,μια χαρρα είμαιθα με τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκείται αυτή τη στιγμή στη νότια Ευρώπη και όχι μόνο. Σειγα μην δοκειμμασουμε και τη πιθανοτειτα (έστω και 1 στις 100) να χαλαρώσουν αυτή τη πολιτική με την υπερφορολόγηση και την ανεργία στο 30 %. ΩΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΕΣ στειρηζουμε νδ-πασοκ-χαυγή σεινελινες,τα κωμμουνια θα μας παρρουν τα σπειτοια και δε θα ΄χουμε ψωμοι,θα γοινουμαι Βουλγαρία (300 ευρώ μηνιαίος μισθός). Η παναγιά μαζί μας αμα βγουν τα κωμμουνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζητω η αιωνια ΕΛΛΑΣ.Ζητω το ΕΘΝΟΣ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News