Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΑΙΣΧΟΣ: Πλήρης απαξίωση για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Μήπως το επόμενο βήμα θα είναι το οριστικό λουκέτο του Κέντρου Υγείας;

Από το κακό στο χειρότερο οδηγείται η κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

Η πλήρης απαξίωση ακόμα και της υγείας των πολιτών της Αλμωπίας συνεχίζεται με τον χειρότερο τρόπο και η ταλαιπωρία έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάσεις μειώνονται συνεχώς με εντολή άσχετων διευθυντάδων, υπάρχουν ελλείψεις σε δεκάδες απαραίτητα είδη, ενώ τα ασθενοφόρα συνεχίζουν να είναι είδος πολυτελείας, παρά τις βαρύγδουπες δεσμεύσεις.

Κάποιοι θα πρέπει να αναλογιστούν ότι δεν έχουν το δικαίωμα να παίζουν με το θέμα της υγείας γιατί σύντομα θα βρεθούν υπόλογοι στον ίδιο το λαό.

Μήπως το επόμενο βήμα θα είναι το οριστικό λουκέτο του Κέντρου Υγείας;

Δυστυχώς, διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει ντροπή!

5 σχόλια:

  1. Ποια είναι η θέση της κα Φωτοπουλου. Έχει διεκδικήσει τίποτα ή όλα δίδονται αμαχητί. Ποιος ο αγώνας για να σωθεί έστω και κάτι στην Αλμωπια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gia na afinete auth h yponia gia oristiko louketo ginete arage sosti doulia sto kendro ygeias?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΗΛΙΘΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκέψη... Αν δουλέψει σωστά το κέντρο υγείας πώς θα υπάρχουν τόσοι ιδιώτες γιατροί και ιδιωτικά εργαστήρια;
    Η μέθοδος είναι εδώ και χρόνια, Μόνο που τώρα και με δικαιολογία την οικονομική κρίση και τον "εξορθολογισμό" η υποστελέχωση, η υποχρηματοδότηση- που σημαίνει επιδείνωση στην επάρκεια απαραίτητων υλικών λειτουργίας-, η περικοπή εξετάσεων και ιατρικών υπηρεσιών από τα ταμεία (πάρα πολλές εξετάσεις, φάρμακα κ,λπ ασφαλισμένων βγήκαν από τη λίστα και μπορούν να γίνουν μόνο με αγορά από τον ασθενή), πριμοδοτούν την ιδιωτική παροχή υπηρεσιών υγείας απροκάλυπτα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε και γίνεται αυτό που όλοι ξέρουμε. Εμείς πάλι σας πρόβατα ούτε την προβλεπόμενη απόδειξη δεν ζητάμε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News