Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ναι, καλά βλέπετε... Είναι η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Γιάννης Σηφάκης! (ΦΩΤΟ)

Ναι, καλά βλέπετε... Είναι η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Γιάννης Σηφάκης!

Τι κι αν μέχρι πριν λίγο καιρό αποτελούσε «κόκκινο πανί» για τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ…

Η Θεοδώρα Τζάκρη ως έμπειρη πολιτικός έχει τον τρόπο της να ελίσσεται και να δημιουργεί εξελίξεις.

Η φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω τραβήχτηκε στα «Λουντέμεια» στον Εξαπλάτανο και αποτελεί τρανταχτή απόδειξη ότι οι σχέσεις της με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορούν να περάσουν σε νέα εποχή.

Απ’ ότι φαίνεται, η κα Τζάκρη όσο οδεύει προς τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο αποκαθιστά τις σχέσεις της, με ανθρώπους όπως ο Γιάννης Σηφάκης που έχει σημαντική δυναμική στην περιοχή μας.

4 σχόλια:

  1. Αν κάνουν το λάθος εκεί στο συριζα και πάρουν την τζακρι θα έχουν ψωνίσει από σβέρκο ....φτάνει αρκετά έδωσε το πολιτικό κεφάλαιο "Θεοδώρα στο νομό μας ας κάτσει στο σπίτι της !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΗΦΑΚΗ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΖΑΚΡΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για τον φιλο 1΄΄25, θελω να μου πεις ποιον καλυτερο εχουμε απο την τσακρη στον συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News