Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Με πολιτικό όρκο και παρουσία Τσίπρα ορκίστηκε η Ρένα Δούρου

Με πολιτικό όρκο ανέλαβε Περιφερειάρχης Αττικής


«Δημοκρατικά και συλλογικά ξεκινάμε να γράψουμε όχι ένα κεφάλαιο, αλλά ένα νέο βιβλίο στην Περιφέρεια με επίκεντρο τον πολίτη και το περιβάλλον», δήλωσε η νέα περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μετά την ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου, στο κλειστό Γυμναστήριο της Δροσόπουλης στα Άνω Λιόσια.

Όπως αναφέρει το star.gr το «παρών» στην ορκωμσία έδωσαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο τέος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων, καθώς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Έξω από το γυμναστήριο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς έγινε συγκέντρωση κατά της συμμετοχής στο Συμβούλιο μελών της Χρυσής Αυγής, οπαδοί της οποίας βρίσκονταν επίσης εκεί.

Η κα. Δούρου ορκίστηκε με πολιτικό όρκο, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου με θρησκευτικό.

3 σχόλια:

  1. are ti kanei i karekla..elampe i hara..sta matia tis!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριμα στο ακροβατικον που πηγε να καμει ο τσιμπραν ...στο Αγιο Ορος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΚΕΙ Η ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News