Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Παντρεύεται στις 27 Σεπτεμβρίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Ποιος είναι ο μέλλων σύζυγός της

Ο μέλλων σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι εν ενεργεία ναυτικός

Μετά από δέκα χρόνια σχέσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, παντρεύεται τον αγαπημένο της, Απόστολο Μαντή, στα Λουτρά Αιδηψού από τα οποία κατάγεται η μητέρα της, συνταξιούχος δημοσιογράφος, Λίνα Αλεξίου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου γνωρίστηκε με τον Απόστολο Μαντή στα Λουτρά Αιδηψού από όπου κατάγεται και αυτός. Ο μέλλων σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι εν ενεργεία ναυτικός στην ποντοπόρο ναυτιλία.

Ο μέλλων σύζυγος της κας Κωνσταντοπούλου στα δεξιά της

Ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα γίνει στην Εκκλησία Αγιών Αναργύρων και μετά θα ακολουθήσει δεξίωση στο Club Riviera με πολλούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων ο Αλέξης Τσίπρας και άλλα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το προσκλητήριο του γάμου

Το γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων

Στα λουτρά Αιδηψού κατοικεί πάνω από τον μισό χρόνο η μητέρα της ενώ είναι ο τόπος διακοπών από παιδί της Ζωής Κωνσταντοπούλου και ο γάμος στην ιδιαίτερη πατρίδα αποκτά και συμβολική σημασία για την ίδια.




Το Club Riviera όπου θα γίνει η δεξίωση του γάμου

Πηγή:www.iefimerida.gr

8 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News