Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Μπέλα Μέρη: Απόψε στη Water Oasis... Λιώμα σε γκρεμό!

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια

Στη Water Oasis θα εμφανιστεί ζωντανά το βράδυ του Σαββάτου 26/7 η Μπέλα Μέρη.

Έφτασε μέχρι την οκτάδα των κοριτσιών 16-24 στο X-FACTOR και τι κι αν τελικά η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν την επέλεξε στην ομάδα της, αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει τη φιλόδοξη και ταλαντούχα Μπέλα.

Το τραγούδι παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της και αποτελεί όπως η ίδια λέει την «αγιάτρευτη αρρώστια» της. Η σχέση της με το τραγούδι ξεκίνησε κάπου στα δεκατρία της χρόνια, όταν η μητέρα της την άκουσε να τραγουδά Βίσση και την ενθάρρυνε να συνεχίσει καθώς αν και μικρή ηλικιακά οι φωνητικές τις δυνατότητες ήταν έκδηλες από τότε.

Στα δεκαέξι της δημιούργησε μια μπάντα την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα και μαζί της πραγματοποιεί συχνά lives σε διάφορα μέρη.

Μπορεί να τραγουδά λαϊκά κι ελαφρολαϊκά κομμάτια, ωστόσο η αγαπημένη της μουσική είναι η ροκ και η στάση ζωής της επίσης.

Η εμπειρία της στο talent show, αν και βραχύχρονη, την έκανε πιο δυνατή και με περισσότερη θέληση να συνεχίσει, ενώ δεν αποκλείει και μια ακόμη προσπάθειά της στο εν λόγω παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News