Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ο Σαμαράς έριξε άκυρο στη Ντόρα - Δε θα είναι η Ελληνίδα Επίτροπος στην ΕΕ

Πολλά είναι τα ονόματα των υποψηφίων, μεταξύ των οποίων και αυτό του Δημήτρη Αβραμόπουλου

Πολλά τα ονόματα των υποψηφίων μεταξύ των οποίων και του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα είναι η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά για τη θέση του Έλληνα επιτρόπου στην ΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρωθυπουργός επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τη βουλευτή της ΝΔ και της ανακοίνωσε την απόφασή του.

Πολλά είναι τα ονόματα των υποψηφίων, μεταξύ των οποίων και αυτό του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

2 σχόλια:

  1. Επαγγελματίας πολιτικός η κ .Μπακογιάννη ,γέρασε κι επειμένει να θέλει πόστα και αξιώματα, μόνιμα, σταθερά και ανεξάρτητα από κάτι άλλο.Για όλους αυτούς το να πας στη δική σου δουλειά κάθε πρωί να πληρώσεις ενοίκιο και τεβε άραγε σημαίνει κάτι? καμιά διαφορά δεν έχουν απ τις λεγόμενες, παλιές βασιλικές οικογένειες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε καποια βρωμοσκατοδουλεια ..εχουν στο μυαλο τους !! Αυτοι δεν πιανονται.......Εχουν σπουδασει για αυτη την καρεκλα .!!! Αλοιμονο σε μας και την Ελλαδα μας ...που θα την ξεπουλησουν .......

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News