Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καρότο και Μαστίγιο!

Γνωρίζετε όμως το λόγο που ο Γιάννης Σηφάκης… πονοκεφάλιασε απότομα κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου; Η φωτογραφία τα λέει όλα!

Από τη στήλη "Καρότο & Μαστίγιο" της Σύγχρονης Εβδομαδιαίας Εφημερίδας Aridaia News, που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε ολόκληρη την Αλμωπία!

«Να μην αφήσουμε την Κυβέρνηση να εξαπατήσει για άλλη μια φορά προεκλογικά τον ελληνικό λαό», δήλωσε η Θεοδώρα Τζάκρη στη Βουλή και… ανατρίχιασε το σύμπαν. Εγώ έχω να κάνω την εξής ερώτηση: Τι εννοείτε κυρία Τζάκρη όταν λέτε «για άλλη μια φορά»; Δηλαδή μας λέτε κατάμουτρα ότι στις προηγούμενες εκλογές που ήσασταν υποψήφια του ΠΑΣΟΚ, εξαπατούσατε το λαό με τις δεσμεύσεις σας και μάλιστα εν γνώσει σας; Το βέβαιο είναι πως η θέση της Κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ σας περιμένει!

QUIZ: Μήπως γνωρίζετε ποιο υπουργείο θα αναλάβει η Θεοδώρα Τζάκρη σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει Κυβέρνηση;

Την θέση του Γραμματέα της ΝΔ καλοβλέπει ο Δάνης ο Τζαμτζής, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται δεν θα αφήσει σε ησυχία τον Υπουργό Καρασμάνη. Άλλωστε είναι γνωστή η ευαισθησία του για τα αγροτικά θέματα, καθώς επίσης και η πικρία του για το ότι έγινε ο συνάδελφός του Υπουργός και όχι ο ίδιος. Πάντως στη Βουλή έχει έναν μοναδικό τρόπο να μεταφέρει τον παλμό της κοινωνίας και αυτό θα πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Όπως προχθές, που μίλησε για τις μετεγγραφές φοιτητών και αναφέρθηκε σε μια παροιμία που όπως είπε λένε στο χωριό του: «Σε ξένο κώλο εκατό ξυλιές είναι λίγες». Μεταφέρουμε διάλογου Βουλευτών στο εντευκτήριο της Βουλής: «-Τώρα που έγινε Υπουργός ο Καρασμάνης θα κάνει επερωτήσεις στον εαυτό του; -Δεν ξέρω, πάντως ο Δάνης έχει… άγριες διαθέσεις».

QUIZ: Μήπως γνωρίζετε το λόγο για τον οποίο ο Δάνης δήλωσε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ότι σκέφτεται να είναι υποψήφιος Γραμματέας της ΝΔ;

Συνεχίζει να είναι παρόν και μετά τις εκλογές ο Γιάννης Σηφάκης και αυτό από μόνο του φανερώνει ότι η αντιπολίτευση που θα έχει η νέα Δημοτική Αρχή θα είναι εποικοδομητική. Αν πάντως ο νέος Δήμαρχος φερθεί έξυπνα, θα δώσει λόγο στην Αντιπολίτευση και μόνο κερδισμένος θα βγει. Οι εποχές που πλειοψηφία και μειοψηφία μαλώνουν σαν τα κοκόρια χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα, θα πρέπει να περάσει στο παρελθόν.

QUIZ: Όλα καλά κι όλα ωραία… Γνωρίζετε όμως το λόγο που ο Γιάννης Σηφάκης… πονοκεφάλιασε απότομα κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου; Η φωτογραφία τα λέει όλα!

Τώρα που τελείωσαν οι εκλογές, άνθρωποι που ήταν στον ίδιο συνδυασμό δεν λένε ούτε «καλημέρα». Είναι ενδεικτικό, ότι μέλος της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής με ενεργό ρόλο στη Διοίκηση και τα 3,5 χρόνια (μέχρι και σήμερα), δεν μιλιέται με τον απερχόμενο Δήμαρχο. Βέβαια, όπως είδαμε και προεκλογικά, όταν έρθει η… κατάλληλη στιγμή, όλα αλλάζουν και γίνονται «μέλι-γάλα».

QUIZ: Μήπως γνωρίζετε ποιο θέμα της εφημερίδας μας κέντρισε το ενδιαφέρον της Κατερίνας Μπαγκή;

Αυτό που συμβαίνει στην Αλμωπία όσον αφορά στον τομέα της καθαριότητας, δεν περιγράφεται με λόγια. Γεμάτοι κάδοι, βρωμεροί δρόμοι που έχουν χρόνια να καθαριστούν, απορριμματοφόρα που τρέχουν ζουμιά και βρομίζουν απ’ όπου περνάνε… Αυτές τις εικόνες συναντά όποιος περπατά ακόμα και στο κέντρο της Αριδαίας. Δυστυχώς, τη… μισή αρχοντιά μας τη χάσαμε εδώ και καιρό! Κατά τα άλλα, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος δήλωσε ότι το εργοτάξιο βρίσκεται σε καλή κατάσταση… Μάλιστα!

QUIZ: Γνωρίζατε ότι ο Δήμος μας διαθέτει… σβούρα για τον καθαρισμό των δρόμων; Εγώ πάντως δεν την έχω δει ποτέ σε ενεργό δράση, παρά μόνο παρκαρισμένη στο εργοτάξιο…

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις… Από αριστερά προς τα δεξιά, Δημήτρης Μπίνος – Αλέξης Τσίπρας – Γιάννης Σηφάκης! Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια! Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της. Για την ιστορία, η φωτογραφία τραβήχτηκε στη σύσκεψη για το ροδάκινο που πραγματοποιήθηκε στην Ημαθία με την παρουσία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Πολύ θετικό το γεγονός ότι έδωσε το παρόν και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος. Το πρόβλημα για τους ροδακινοπαραγούς είναι μεγάλο και δεν χωράνε κομματικές αντιπαλότητες.

QUIZ: Λέτε να δούμε συνεργασία Μπίνου – Σηφάκη κατά τη διάρκεια της Δημοτικής Περιόδου που έρχεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News