Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ο Ορφέας Ριζαρίου συγχαίρει τον Ουζούνη Ιωάννη για την μεταγραφή του στην Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ο Ορφέας Ριζαρίου συγχαίρει τον Ουζούνη Ιωάννη για την μεταγραφή του στην Αναγέννηση Γιαννιτσών

O Α.Σ. Ορφέας Ριζαρίου συγχαίρει το ποδοσφαιριστή του Ουζούνη Ιωάννη για την επιτυχή του μεταγραφή στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ομάδα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. 

Το πάθος, η αγωνιστικότητα και το ήθος του θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για τους νέους ποδοσφαιριστές. 

Γιάννη η μεγάλη οικογένεια του Ορφέα Ριζαρίου (παίκτες, διοίκηση και φίλαθλοι) σε ευχαριστούν για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες – μαζί με τους συμπαίκτες σου – και σου εύχονται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία με την νέα σου ομάδα.

6 σχόλια:

  1. Μπράβο σας,σύσσωμη η ομάδα έστειλε τόν παίκτη σέ μιά μεγάλη κατηγορία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re gianni mantili na klapsoun den exoun sta giannitsa.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλού τρώνε καί πίνουνε καί αλλού πάνε καί το δίνουνε.Ετσι είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. giati re 2,55 pou exoune mantili na kseroume kai meis..pou lene 10 kai perneis miso? toulaxiston sta giannitsa fetos lene 3 kai dinoun 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τωρα τι 3 θα δωσουν......θα δειξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδια αφηστε το παιδι και αν παρει λεφτα και αν οχι δικα σας ειναι??? Ουζουνη μην μασας ολα τα ματς over θα τα κανουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News