Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

 
Ενισχύεται ο ΠΑΟΚ Αραβησσού

Με μπροστάρη τον Σίμο Προδρομίδη που είναι ο άνθρωπος για όλα στον ΠΑΟΚ Αραβησσού, ο Δικέφαλος σιγά-σιγά ενισχύει το ρόστερ του ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ήδη παίκτες του θα πρέπει να θεωρούνται οι Νίκος Πρέμτσης και Νίκος Χατζάρας από Μακεδονικό Πλαγιαρίου, επιστρέφει ο υψηλόσωμος αμυντικός Σοφιανός Μουρούζης από τη Δόξα Μανδάλου, όμως και ο Γιώργος Γραμματικού από το ΜΑ Δροσερού που μάλιστα θα είναι και βοηθός προπονητή. Αναμένονται κι άλλες ενισχύσεις, ενώ προς το παρών δεν φαίνεται να θέλουν να αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Στα δικά του παιδιά θα στηριχτεί και την νέα σαιζόν ο ΜΑ Άρνισσας

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές όσον αφορά το έμψυχο υλικό του αναμένεται να πορευτεί την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο ΜΑ Άρνισσας καθώς η διοίκηση του Γιώργου Γέσιου δεν δείχνει διάθεση να αλλάξει ρότα . Θα παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι από το χωριό ωστόσο αλλαγή αναμένεται στην τεχνική ηγεσία καθώς ο περσινός προπονητής Χρήστος Μπαιρακταρίδης δεν συνεχίζει λόγω αναλυμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του που δεν αποκλείεται να είναι εκ των έσω με κάποιον παλιό ποδοσφαιριστή να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.

Με Γιώργο Τσιμτσιρίδη την νέα σαιζόν η Ένωση Τσάκων - Χρύσας - Ροδωνιάς

Με τον Γιώργο Τσιμτσιρίδη στον πάγκο της θα πορευτεί την νέα σαιζόν η Ένωση Τσάκων. Από εκεί και μετά ανανέωσαν την συνεργασία τους ο Γιάννης Μπέλιος και Γιάννης Λαζαρίδης θα ακολουθήσουν και άλλες συμφωνίες και μεταγραφές που θα ενισχύσουν την Ένωση ακόμα περισσότερο. Επίσης θα γίνουν και κάποιες αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο καθώς όπως όλα δείχνουν αποχωρούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Νίκος Παρτσανάκης και Γιώργος Μπαλτάκης από το ΔΣ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάψουν να βοηθούν τον σύλλογο.

Επαναδραστηριοποιείται ο Αστέρας Νεοχωρίου

Μετά από απουσία μικρού χρονικού διαστήματος ο ιστορικός Αστέρας Νεοχωρίου ετοιμάζεται πυρετωδώς για να επανέλθει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας και συγκεκριμένα στην Β΄ Κατηγορία. Ήδη καθημερινά οι εξελίξεις τρέχουν με επικεφαλής τους διοικούντες Θόδωρο Κοφτερό και Τούλη Ερυθρόπουλο (Ιβάν Σαββίδης) να έχουν την μερίδα του λέοντος σε όλα τα θέματα. Από εκεί και πέρα γίνονται κάποιες συζητήσεις για το θέμα του προπονητή υπάρχουν επαφές και αναμένονται εξελίξεις ενώ το ρόστερ συμπληρώνεται με παίκτες από το χωρίο άλλα και της γύρω περιοχής. Ακόμα υπάρχει κινητοποίηση από τους φίλους του Αστέρα που αναμένεται να βοηθήσουν την νέα προσπάθεια που γίνεται.

Σταθερή αξία και φέτος ο Άρης Νησίου

Στα ίδια πλαίσια αναμένεται να εμφανιστεί ο Άρης Νησίου από τις πλέον σκληροτράχηλες ομάδες της ΠΕΣ Πέλλας. Στην διοίκηση θα συνεχίσει να ηγείται ο Βαγγέλης Μάινος όμως αναμένονται σημαντικές προσπάθειες με κυριότερη αυτή του Αντώνη Τσάπα που διατέλεσε πρόεδρος στο χαντ-μπολ του Αερωπού Έδεσσας καθώς θα βοηθήσει με την παρουσία του ενώ δεν συνεχίζει στο πόστο του ο προπονητής ο Βασίλης Κίτσος (Πούπκας) που λόγο φόρτου εργασίας αποχωρεί και ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας δεν αναμένονται δραματικές αλλαγές και οι κίτρινοι θα παρουσιάσουν το γνωστό σύνολο με ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών που θα τα δίνουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μετέωρη η κατάσταση μετά τον υποβιβασμό στον Άγρα

Τα πάντα παραμένουν στάσιμα στον Άγρα που ως γνωστόν μετά από μια διετία στην Β΄ Κατηγορία και κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον του συλλόγου. Ο αναμορφωτής του συλλόγου Γιάννης Τρυφωνίδης δείχνει ιδιαίτερα σκεφτικός για το τι μέλλει γενέσθαι καθώς είναι απογοητευμένος από τις βοήθειες του θα έπρεπε να έχει σε διοικητικό επίπεδο. Άρα τα πάντα παραμένουν ρευστά προς το παρόν και τις προσεχείς ημέρες θα φανούν οι προθέσεις αν κάποιοι παράγοντες θέλουν να ασχοληθούν με τον σύλλογο.

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές ο ΠΑΟ Κερασιάς στην επιστροφή του στην Α΄ Κατηγορία

Μετά την περσινή εμπειρία της Α1 o ΠΑΟ Κερασιάς επιστρέφει στην Α΄ Κατηγορία καθώς η παραμονή ως γνωστόν χάθηκε στις λεπτομέρειες κάτι όμως που δεν πτόησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας. Όσον αφορά την νέα ποδοσφαιρική χρονιά δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στο ρόστερ όπου βέβαια θα γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις όχι όμως σε μεγάλο βαθμό. Για το θέμα του προπονητή πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνει ο Αντώνης Σαπουντζής αναμένονται κάποιες συζητήσεις αργότερα όμως καθώς αυτή την στιγμή είναι στο φόρτε της η συγκομιδή των κερασιών σήμα κατατεθέν του χωριού. Να σημειωθεί ακόμα ότι τι γήπεδο είναι σε άριστη κατάσταση και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν για την έναρξη της νέας σαιζόν.

Κινητικότητα στην Δόξα Μαυροβουνίου

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στις τάξης της Δόξας Μαυροβουνίου ενόψει της νέας σαιζόν όπου οι «μαυραετοί» θα αγωνίζονται στην Α΄ Κατηγορία. Ήδη η διοίκηση έδωσε τα χέρια με τον προπονητή Τάσο Κουκούλη που και πέρσι ήταν στον πάγκο της Δόξας και έτσι οι δυο πλευρές θα πορευτούν χέρι χέρι και την σαιζόν που έρχεται. Από εκεί και πέρα μέχρι στιγμής κανείς παίκτης από το περσινό ρόστερ δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει ενώ οι πληροφορίες λένε ότι ο έμπειρος μέσος Γιώργος Νόσης βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού Γαλατάδων για μια διετία έχει συμφωνήσει με την Δόξα ενώ γίνονται επαφές με τερματοφύλακα και τρείς τέσσερις παίκτες οι οποίοι πέρσι αγωνίζονται σε ομάδες της Α1 Κατηγορίας.

Στασιμότητα στον Ορφέα Ριζαρίου

Φύλλο δεν κουνιέται στον Ορφέα Ριζαρίου καθώς τα πάντα παραμένουν στάσιμα αυτή την στιγμή. Κανείς δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει η ίδια διοίκηση ενώ ήδη θα πρέπει να δρομολογηθούν οι εξελίξεις τόσο στο θέμα του προπονητή καθώς δεν συνεχίζει ο Γιώργος Καραισαρίδης και θα πρέπει να αναζητηθεί αντικαταστάτης του όσο και με το ρόστερ των κυπελλούχων της ΕΠΣ Πέλλας όπου κάποιοι παίκτες που έκανα την διαφορά πέρσι εκφράζουν την επιθυμία να αποχωρήσουν χωρίς όμως να είναι κάτι οριστικό καθώς αναμένεται να γίνουν κάποιες διαπραγματεύσεις και προσπάθειες για να είναι και πάλι ανταγωνιστικός ο Ορφέας και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σκεφτικός ο Γιώργος Γαλάνης για το μέλλον του στον ΜΑ Εσωβάλτων

Με τον κορεσμό να βρίσκεται στο αποκορύφωμα του ΜΑ Εσωβάλτων όσον αφορά τα διοικητικά δρώμενα οι μέρες που έρχονται μοιάζουν πιο δύσκολες από ποτέ προς το παρόν. Μάλιστα από την στιγμή που ο Γιώργος Γαλάνης επί σειρά ετών διοικητικός ηγέτης δείχνει να έχει κουραστεί τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά από την στιγμή που δεν έχει συμπαράσταση. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι για τον ιστορικό σύλλογο.

Η ίδια συνταγή στον Άρη Αθύρων που θέλει να κάνει μια καλή πορεία

Με την ίδια πετυχημένη συνταγή θα συνεχίσει ο Άρης Αθύρων καθώς οι οικονομικές δυνατότητες δεν αφήνουν ιδιαίτερα ανοίγματα. Στην διοίκηση θα συνεχίσει ο Στέλιος Δεληονιάτης που αναμένεται να πλαισιωθεί από κάποιους νέους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν Από εκεί και μετά συνεχίζει στον πάγκο ο προπονητής Σάκης Μαβίδης (Μπιζέλιος) ενώ μικρές αναμένονται οι προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο υλικό των κιτρινόμαυρων που και φέτος θα έχουν στόχο την άνετη παραμονή στην Ά Κατηγορία.

Ο Μάριος Παπαδόπουλος εκλεκτός της Νίκης Βορεινού για τον πάγκο της

Στο πρόσωπο του νεαρού Μάριου Παπαδόπουλου βρήκε η Νίκη Βορεινού τον αντικαταστάτη του Χρήστου Στυλιανίδη για το πόστο του προπονητή και με αυτό νέο έδωσε τέλος στην αναζήτηση του νέου τεχνικού της ομάδας. Ο εν λόγω προπονητής εργάστηκε με επιτυχία στην Ελπίδα Έδεσσας την τελευταία τριετία και ήταν ο άνθρωπος που την ανέδειξε πρωταθλήτρια στην Α΄ Κατηγορία παίρνοντας το εισιτήριο για την Α1 όπου και εκεί για κάποια μεγάλα χρονικά διαστήματα διατέλεσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

Θέλει να πρωταγωνιστήσει και στην Α1 ο Ηρακλής Άσπρου

Με κεκτημένη ταχύτητα ξεκίνησε η δραστηριότητα στον Ηρακλή Άσπρου που ανέβηκε εύκολα στην Α1 και όπως φαίνεται βάζει εν νέου τον πήχη πολύ ψηλά και φέτος. Ήδη η διοίκηση του Περικλή Κίτσου ανακοίνωσε την επέκταση την συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Αντωνά ενώ ανακοινώθηκε και η πρώτη μεταγραφή για φέτος αυτής του έμπειρου άσσου με μεγάλη σταδιοδρομία σε επαγγελματικές ομάδες (ΑΕΚ, Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης) Μάνθου Πλατάκη. Από εκεί και πέρα συμφωνήσαν να συνεχίζουν οι Ευθύμης Μπουρνάζης, Θόδωρος Αποστολούδας ενώ σε εκκρεμότητα παραμένουν οι Αντώνης Ρομάντζης, Χρήστος Παλάνης, Βαγγέλης Αντωνιάδης. Ακόμα ο αμυντικός Πέτρος Συρόπουλος επιστρέφει στην ομάδα της γενέτειρας του ΑΕ Καρυώτισσας.

8 σχόλια:

  1. μη βιαζεστε να ανακοινωσετε τον λαζαριδη στο τσακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO RIZARI DE UA KATABI FETOS DIALIETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ιδια ελεγες και περσι αλλα το ριζαρι πηρε κυπελο εχει ανθρωπους που αγαπανε την ομαδα και μπορει με μικροτερο μπατζετ παλι να πρωταγωνιστιση

      Διαγραφή
    2. Ακόμα τσουζει ;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Άκου και βάλτο καλά στο σαρακοφαγωμενο σου μυαλό. Ο Ορφέας είναι ιδέα και στάη ζωής και αυτά δεν χάνονται ποτέ!!!!! Όσο για τα γεγονότα που τρέχουν το ρεπορτάζ είναι λίγο πίσω ηδη έχουν βγει τα διαρκείας που τιμωντε σε 40 € για ολους τους αγώνες και γίνονται επαφές με παίκτες που θα παρεμεινουν αλλά και νέες μετεγγραφές

      Διαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ.... Ο ΟΡΦΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μουρουζης δεν είναι για ποδόσφαιρο άποψή μου κύριε προδρομιδη φετος έχεις και καλό συμβούλιο με νέα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News