Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Αυτοί είναι οι 10 τυχεροί που κερδίζουν προσκλήσεις για το Φεστιβάλ Πόζαρ - Το Aridaia News χαρίζει κι άλλες 10!

Λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή θα δώσουμε την ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν, να συμμετέχουν στο διαγωνισμό και θα χαρίσουμε άλλες 10 προσκλήσεις

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται η προετοιμασίες για το 3ο Φεστιβάλ Πόζαρ.

Φέτος στη μεγάλη εκδήλωση θα συμμετέχουν όπως είναι γνωστό, μεγάλοι καλλιτέχνες όπως η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Στέλλιος Ρόκκος, οι Vegas και Γιάννης Κρητικός, ενώ πολλά θα είναι και τα παράλληλα event.

Το Aridaia News σου έδωσε τη δυνατότητα να κερδίσει δωρεάν προσκλήσεις για το event του Καλοκαιριού, χαρίζοντας 10 προσκλήσεις.

Ωστόσο, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή θα δώσουμε την ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν, να συμμετέχουν στο διαγωνισμό και θα χαρίσουμε άλλες 10 προσκλήσεις, σύνολο 20!

Τα ονόματα των πρώτων 10 τυχερών είναι τα εξής:

Βλάχου Κυριακή
Μαρκουζάνη Ελευθερία
Αργυρίου Σοφία
Πεχλιβανίδου Ελευθερία
Γιαγκίνης Κοσμάς
Χρυσοστομίδου Μαρίνα
Μιχαηλίδου Δέσποινα
Κιουλτζόπουλος Γιωργος
Καρδασούδης Κώστας
Ζαχαριαδου Χρυσανθη

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά από το Aridaia News!
 

8 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News