Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Κατερίνα Ιγνατιάδου: «Η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή σε όλους»

Ευχαριστήριο

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη, την δύναμη και την ειλικρινή στήριξη στην παράταξή μας, στους ανθρώπους μας και σε εμένα προσωπικά!

Στις 25 Μαϊου νίκησε η αλήθεια, η εντιμότητα, ο καθαρός λόγος! Η νίκη του συνδυασμού μας ανήκει σ'όλο τον Δήμο Σκύδρας!

Καθ'ολη τη διάρκεια της θητείας μας, σας θέλουμε κοντά μας, με πρόταση, διάλογο, κριτική. Θα είμαστε δίπλα - δίπλα, θα είμαστε μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα!

Η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή σ' όλους, δεν υπάρχουν αντίπαλοι, οι μοναδικοί αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα του τόπου μας!

Τέλος, θέλω δημόσια να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους που προσέφεραν για να είμαστε σήμερα νικητές, όλες και όλους που ακολούθησαν αυτό τον μακρύ δρόμο, ο οποίος είχε ανάμεικτα συναισθήματα και μας έκανε σίγουρα σοφότερους!

Με εκτίμηση
Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News