Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ήθελαν να της κάνουν έκπληξη στη μαμά τους αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα τα λεφτά είναι ο μικρούλης Κάρτερ ο οποίος όταν έβρισκε ευκαιρία έβαζε το δάχτυλο στο μπωλ και έτρωγε λίγο από το γιαούρτι

Οι δυο αξιολάτρευτοι πιτσιρικάδες ήθελαν να κάνουν κάτι ξεχωριστό στη μαμά τους για την Γιορτή της Μητέρας.

Έτσι μαζί με τον μπαμπά τους πήγαν στην κουζίνα και έκοψαν φρούτα για να της προσφέρουν πρωινό στο κρεβάτι.

Τα έβαλαν σ' ένα μπωλ και σ' ένα άλλο έβαλαν γιαούρτι και ξεκίνησαν από την κουζίνα για την κρεββατοκάμαρα για να της προσφέρουν πρωινό στο κρεββάτι.

Το μπωλ όμως ήταν μεγαλύτερο από τον μικρό Κέιντεν. Ηταν και τα χέρια του που έτρεμαν από την αγωνία και ούπς! του έπεσε από τα χέρια στη μοκέτα. Χωρίς να χάσει καιρό άρχισε να τα μαζεύει και τα ξαναέβαλε στο μπώλ.

Όλα τα λεφτά είναι ο μικρούλης Κάρτερ ο οποίος όταν έβρισκε ευκαιρία έβαζε το δάχτυλο στο μπωλ και έτρωγε λίγο από το γιαούρτι...



Ο μπαμπάς τους αποφάσισε να τους δώσει άλλη μια ευκαιρία. Ξανά λοιπόν στις μύτες οι πιτσιρικάδες ξεκίνησαν για την κρεββατοκάμαρα. Αλλά ένα πισωγύρισμα του Κέιντεν και πάλι και πάρτο πάλι κάτω το μπώλ!

Η μαμά είδε το βίντεο αργότερα αφού είχε φάει τα φρούτα... Όπως είπε ευτυχώς που είχε βάλει σκούπα λίγο πριν πέσει για ύπνο την προηγούμενη ημέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News