Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος συναντήθηκε με το Δημήτρη Πασόη

"Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του τόπου και η βελτίωση της καθημερινότητας όλων"

Στο Δημαρχείο της Αλμωπίας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Δημήτρης Μπίνος.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας συναντήθηκε με τον απερχόμενο Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη, τον οποίο ευχαρίστησε για τις ευχές του, μιας και όπως θα θυμάστε οι δύο άνδρες δεν συναντήθηκαν τη βραδιά των εκλογών, καθώς ο κ. Μπίνος δεν είχε φτάσει στο εκλογικό του κέντρο όταν το επισκέφθηκε ο κ. Πασόης για τις καθιερωμένες ευχές.

Ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας σε μήνυμα που έστειλε προς τους πολίτες, αναφέρει τα εξής:

«Φίλες και φίλοι,

Θα ήθελα για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω όλες και όλους από τα βάθη της καρδιάς μου.

Οι εκλογές τελείωσαν. Από σήμερα δεν υπάρχουν αντίπαλοι, νικητές ή νικημένοι. Είμαστε όλοι μαζί αντιμέτωποι με τα προβλήματα του τόπου. Δεσμεύομαι ενώπιον σας ότι θα είμαι Δήμαρχος όλων των πολιτών του Δήμου μας, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις.

Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε υπεύθυνα για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του τόπου και η βελτίωση της καθημερινότητας όλων.

Διαφάνεια, Δημοκρατικότητα, Συνεργασία, Διάλογος είναι οι πυλώνες στους οποίους θα στηριχτούμε.

Προτεραιότητά μας η αγροτική και τουριστική ανάπτυξη, η αναβάθμιση των υπηρεσιών και της ποιότητας της ζωής.

Η Αλμωπία δεν μπορεί να περιμένει».

6 σχόλια:

  1. κοιταξτε απο κοινου να κανετε ενεργειες να ξαναγυρισουν ολες οι υπηρεσιες στην πόλη μας, ακόμα και ο στρατός να επιστρεψει, να αναβαθμιστει λιγο η πόλη γιατί ειμαστε για κλάματα. ακους κ. μπίνο? αλλιως σε 4 χρόνια θα παρεις την άγουσα και συ όπως ο κ.πασόης ,αναβαθμίστε την πόλη άμεσα. κάθε μέρα πιεση στο κράτος των αθηνών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ, ΜΠΙΝΟ! ΒΓΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον δεν εχεισ καταλαβει ακομα πωσ δεν υπαρχει και 3η κυριακη στις εκλογες...ο αγωνας για τον τοπο ξεκιναει αμεσως...κ οχι 1η Σεπτεμβριου...γι'αυτο δινουν και καποιο χρονο απο τις εκλογες μεχρι να αναλαβουν...αν ηταν ετσι θα ξεκινουσε την επομενη τησ 2ης Κυριακης...

      Διαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΤ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να βαλει τους υπαλληλους να δουλευουν και οχι να κρυβωντε και ολα θα ειναι ενταξη.αναρωτηθηκε κανεις ποσες ωρες δουλευουν και ποσες κρυβωντε???Μπινο 1 ωρα νωριτερα την θα πηγαινης και θα δεις

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News