Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Χρήστος Πασσαλής: «Τιμή και ευθύνη η εμπιστοσύνη των πολιτών»

Χρήστος Πασσαλής: «Τιμή και ευθύνη η εμπιστοσύνη των πολιτών»

«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Μαΐου αποδεικνύει ότι οι πολίτες επιβραβεύουν την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά.

Η πρόταση του συνδυασμού «ΠΕΛΛΑ 2020» και του Δημάρχου Γρηγόρη Στάμκου κέρδισε την εμπιστοσύνη των δημοτών. Μοναδικό μας μέλημα, από εδώ και πέρα, είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για έναν Δήμο αποτελεσματικό, σύγχρονο και αξιοκρατικό.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ παράλληλα όλους τους συνυποψήφιους μου για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Ιδιαίτερα όμως, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπολίτες μου, που για ακόμη μια φορά με τίμησαν με την ψήφο τους. Η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου είναι τιμή και ευθύνη».

1 σχόλιο:

  1. Πασαλή εσένα αγόρι μου που να σε πιάσουν; Εσύ είσαι 100 χρόνια μπροστά και ως προς τον τρόπο που κάνεις προεκλογικό αγώνα και ως προς την μετά διαχείριση. Την σκόνη σου τρώνε εκατέρωθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News