Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Δήμος Πέλλας: Δήλωση του Νίκου Παπανικολάου για το αποτέλεσμα των εκλογών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ευχαριστώ θερμά όλους τους πολίτες του Δήμου Πέλλας που στάθηκαν στο πλευρό μας, τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και όλους όσους στήριξαν τον αγώνα μας.

Ευχαριστώ επίσης τους χιλιάδες συνδημότες μας που εκφράστηκαν υπέρ του συνδυασμού της «Δημοτικής Ενότητας» αλλά τελικά δεν τον ψήφισαν υποκύπτοντας σε σθεναρές πιέσεις και υποσχέσεις.

Το «ταξίδι» αυτό είχε πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ήταν γεμάτο αντιξοότητες.

Από την πλευρά μας δώσαμε έναν όμορφο, αξιοπρεπή και πολιτισμένο αγώνα και σταθήκαμε απέναντι σε σκληρούς κομματικούς και επιχειρηματικούς μηχανισμούς.

Παλέψαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε για λίγες δεκάδες ψήφων.

Δεν θα προδώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους.

Με αίσθημα ευθύνης νοιώθω την ανάγκη να σας διαβεβαιώσω, εκ μέρους όλων των συναδέλφων μου της «Δημοτικής Ενότητας», ότι η παράταξή μας θα συνεχίσει να βρίσκεται καθημερινά δίπλα σας και να εργάζεται με όλες τις δυνάμεις της για ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο Πέλλας, με ισχυρή φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο, από τη θέση που με οριακή πλειοψηφία μας ενέταξε ο λαός.

Σας ευχαριστώ
Νίκος Παπανικολάου
Επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας»

6 σχόλια:

  1. Ξαφνικά θυμήθηκες ότι δεν είναι Γιαννιτσά, αλλά είναι δήμος Πέλλας. Όπως ξαφνικά ξέχασες να ευχαριστήσεις ξεχωριστά τα πολιτικά πρόσωπα που σε στήριξαν είτε φανερά είτε υφέρποντας... ή αυτό το έκανες ιδιαιτέρως;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι δεν ήταν υπέρ σου..; Είναι εχθροί σου όπως είπες προχτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ?

    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραια τα λες αλλα αν τα πιστεύεις ειναι το θεμα.Και απ όσο σε ξερω,,,σίγουρα τιποτα δεν πιστεύεις απο όσα λες τώρα,,,ενώ αντίθετα αυτα που έλεγες με τοσο μίσος την Κυριακη τα πιστευες ολα.Πόσο χαμηλά εχεις πέσει τελικα ρε Νίκο.Σε καναν ιδιο με τα μούτρα τους οι φίλοι σου απο την Κρ.Βρύση,,μια συμβουλή μονο.Πρόσεχε και μην αφήνεις κανέναν να σε ξεφτελιζει αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΡΥΦΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΟΠΩΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΛΙΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ,ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΑΝ Ο ΣΙΟΡ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΔΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ΄΄ ΕΝΤΑΞΕΙ 9΄΄57 ΠΑΡΑΛΗΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ 11΄40

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News