Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο του Γιάννη Κετικίδη

Ευχαριστήριο

Φίλες και φίλοι,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, καθώς εσείς με αναδείξατε Δημοτικό Σύμβουλο Αλμωπίας με Δήμαρχο τον κ. Μπίνο Δημήτριο. Θα είμαι δίπλα σας σε κάθε περίπτωση. Ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να αγωνιστώ για τα προβλήματα του τόπου μας. Δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη αυτή την δύσκολη περίοδο. Ευχαριστώ τον επικεφαλή του συνδυασμού μας και Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, θα είμαι δίπλα του σε κάθε προσπάθεια.

Εσείς οι πολίτες της Αλμωπίας μας απαντήσατε. Και μας απαντήσατε θετικά και καθολικά. Δεν είναι ώρα για να γιορτάσουμε, αλλά να σηκώσουμε μανίκια για σκληρή δουλειά. Δε μας δώσατε εξουσία, αλλά βαριά ευθύνη. Μας δώσατε εντολή να προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Θεωρώ ότι όλες οι δημοτικές αρχές που πέρασαν από τον τόπο μας, έβαλαν από ένα λιθαράκι προς την σωστή κατεύθυνση.

Έχουμε όραμα και πρόγραμμα για τον τόπο μας. Την δυναμική διεκδίκηση όλων των αναπτυξιακών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής. Για την βελτίωση της καθημερινότητας. Για την ενίσχυση των δομών και των υποδομών. Για να βάλουμε φρένο στην υποβάθμιση της περιοχής μας.

Έτσι λοιπόν, με όρεξη να παράγουμε, με βαριά ευθύνη και με ελπίδα για το μέλλον, ξεκινάμε αισιόδοξα την πορεία μας. Πάμε να δουλέψουμε όλοι μαζί.

Σας ευχαριστώ!

Γιάννης Κετικίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας

5 σχόλια:

  1. Kali arxi file Gianni...Euxomai na se panta alithinos opos isoun..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη καλή δύναμη στη προσπάθεια σου.Αρδεώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξάδερφε καλή αρχή στην νέα σου δραστηριότητα !!!!! Να κάνεις τα οράματά σου πραγματικότητα με την βοήθεια του δήμαρχου...... ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩ. ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλο παιδί, αυθεντικός και αξια εκλεγμένος! Ευγε φιλε Ιωάννη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News