Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Χρυσό μετάλλιο για τη Δέσποινα Ζαπουνίδου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην

Με τέσσερα μετάλλια, εκ των οποίων τα δύο χρυσά, επιστρέφει η ελληνική ομάδα βάδην από τη Βουλγαρία, όπου διεξήχθη το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, στην πόλη Μπάλτσικ.
 
Η Δέσποινα Ζαπουνίδου πιστοποίησε σε έναν ακόμη αγώνα την καλή της αγωνιστική κατάσταση, τερματίζοντας στην πρώτη θέση στα 20χλμ βάδην γυναικών με 1:34:56, σε μια απόσταση που οι Ελληνίδες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, αφού η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 1ώρα 36:04.

Το δεύτερο χρυσό για τα γαλανόλευκα χρώματα ήρθε από τον Γιώργο Ανδριανό στα 10χλμ εφήβων με χρόνο 45:13. Στην ίδια απόσταση ακυρώθηκε ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης. Τέλος, η Χριστίνα Παπαδοπούλου κρέμασε το χάλκινο στο στήθος στην αντίστοιχη απόσταση των νεανίδων, σημειώνοντας χρόνο 51:47.

Στα 20χλμ των ανδρών ο Γιάννης Βαίτσης ήταν πέμπτος με 1:34:56, ενώ δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά ο Κώστας Ντεντόπουλος που ακυρώθηκε.

Η ελληνική ομάδα ήταν 3η στη συνολική βαθμολογία με 29 βαθμούς, πίσω από τις Ρουμανία (42) και Τουρκία (30).

10 σχόλια:

  1. Μπραβο Δεσποινα, ολοι ξερουμε ποσο προσπαθεις και ποσο το αξιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γειά σου αστέρι μας! Συγχαρητήρια Δεσποινα μας !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολλα πολλα συγχαρητήρια..!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοριτσακι μου μπραβο! Χιλια μπραβο για τις προσπαθειες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δημαρχος ποιες προσωπικες ενεργειες εκανε για να αναβαθμισει και συντηρησει το Δημοτικο Σταδιο που το παρελαβε με προδιαγραφες και το ερημωσαν; τι εχει να απολογηθει στη νεολαια της Αλμωπιας;; οχι λογια! ζητηστε συγνωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας κάνεις περήφαννους ένα μεγάλο μπράβο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Δέσποινα.Μας έκανες περήφανους και σ΄ευχαριστούμε γι αυτό. Παυλίδου - Ελευθεριάδου Δήμητρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News