Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Ευχές της υπ. Δημάρχου Σκύδρας Ραχήλ Αλεξανδρίδου

Χριστός Ανέστη – Χρόνια Πολλά!

Το μήνυμα της Ανάστασης, σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ άλλοτε, αφού συμβολίζει τις δοκιμασίες του λαού μας, του απανταχού Ελληνισμού, αλλά και την πίστη στην Ορθοδοξία μας, καθώς και την προσδοκία όλων εμάς των απλών ανθρώπων για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Με πίστη και αφοσίωση στους στόχους μας, αισιοδοξία και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για το αύριο που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

Εύχομαι στους συνδημότες μου και σε όλον τον Ελληνισμό η Ανάσταση του Χριστού να αναζωπυρώσει την ελπίδα στις ψυχές όλων μας.

Χριστός Ανέστη – Χρόνια Πολλά!

Υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας
Ραχήλ Αλεξανδρίδου

5 σχόλια:

  1. tzampa efxes stelneis raxil mou....
    telika esi tha eisai brostarisa h o panagiotis;
    tzampa treksimo mazi me tin alepou
    mono pou afti tha paei me katerina gia na klidosei to rizo kai thn skydra gia aftin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΥΣΕΒΗΣ ΠΟΘΟΥΣ;;;;;ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ''ΑΛΕΠΟΥ'' ΚΙ ΕΣΕΙΣ.....ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ-Η;

      Διαγραφή
  2. είναι εύκολο να λες αερολογίες- λασπολογίες όταν κρύβεται κανείς πίσω από το "Ανώνυμος"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΡΑΧΗΛ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΓΥΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ. ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΑΓΩΝΑ. ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ. ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΦΕΡΣΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ασε ρε με την ευεργετιδα πια το χετε κανει καραμελα να λετε οτι βοηθησε κοσμο στο κατω κατω η δουλεια της αυτη ειναι γι' αυτο πληρωνεται για να βοηθαει τον κοσμο δικηγορος ειναι δεν το κανει και τζαμπα σιγα... το οτι υποστηριζει τους πελατες της δεν σημαινει οτι ειναι υποχρεωμενοι να την ψηφισουν. αλλο το ενα και αλλο το αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News