Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

 
• Μπλακ άουτ έπαθε στο δεύτερο μέρος η Ένωση Τσάκων που έχασε άκρα δυο τερμάτων μέσα στην έδρα την μένοντας στην ισοπαλία με την Δωροθέα. Βέβαια υπάρχουν διακαιολογιές και ελαφρυντικά όμως δυστυχώς κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται και ακούγονται διάφορα.

• Συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία επί Ανδρέα Βοιτσίδη ο Άρης Παλαίφυτου που έφυγε νικητής και από τα Γιαννιτσά νικώντας τον Μακεδονικό. Οι κίτρινοι παίρνουν την μία νίκη μετά την άλλη και σίγουρα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

• Με ηγέτη και σκόρερ τον Χρήστο Τσαουσίδη ο Άρης Λουτρακίου έφυγε νικητής από την Άρνισσα και συνεχίζει να καταδιώκει τους προπορευόμενους. Οι κιτρινόμαυροι είχαν σε κέφια του μεσοεπιθετικούς τους και παρά της ελλείψεις πήραν σχετικά εύκολα την νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

• Με αρχοντική εμφάνιση ο ΜΑ Ν. Πέλλας όχι απλά νίκησε μέσα στον Ν. Μυλότοπο αλλά πέρασε σαν αέρας με την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου και έτσι παρέμεινε στην Α1. Η ομάδα του Κώστα Νινιάτσουδη έδειξε πιο γυμνασμένη και παθιασμένη και δίκαια παρέμεινε στα σαλόνια την ΕΠΣ Πέλλας.

• Παρέμεινε αήττητη ή Ελπίδα Έδεσσας μέσα στου Γαλατάδε; Και συνεχίζει να δείχνει πολύ καλό πρόσωπο στα πλαιη οφ μετά την νίκη επί του Αλμωπού πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και ελπίζει. Όλα μπορούν να γίνουν καθώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα.

• Έστω και στις καθυστερήσεις ήρθε η νίκη για τον Αλμωπό χάρη στον Γιώργο Ελευθεριάδη που με δύο τέρματα ήταν ο ηγέτης των κυανόλευκων που συνεχίζουν να ελπίζουν ότι όλα μπορούν να γίνουν. Όλα παίζονται τώρα την Τετάρτη στους Γαλατάδες όπου η ομάδα του Βασίλη Μαντζάρη θα κυνηγήσει την νίκη.

• Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου πήρε το ζητούμενο από το παιχνίδι με το Νησί που φυσικά ήταν οι τρεις βαθμοί και έτσι έκανε ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην Α΄κατηγορία.

• Με τον αέρα της ανώτερης ομάδας η Δόξα Μελισσίου πέρασε άνετα με το διπλό από το Πλαγιάρι παίρνοντας ουσιαστικά μια νίκη περισσότερο για το γόητρο αλλά και ψυχολογική τόνωση για τα νέα παιδιά που χρησιμοποίησε ο Πέτρος Λιτοβολής.

• Αυτός που καιγόταν περισσότερο για την νίκη αυτός πήρε την νίκη στο ματς στης Ξιφιανής. Ο ΠΑΣ λοιπόν έκανε βήμα προς την παραμονή του στην Α΄ Κατηγορία αφού ο Εθνικός Αριδαίας αποδείχθηκε εύκολη λεία για τους παίκτες του Θόδωρου Τσολερίδη.

• Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο τελικά η Αναγέννηση Δωροθέας έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τους Τσάκους. Η εμφάνιση της επανάληψης άφησε πολλές ελπίδες για την τελική μάχη με στόχο την παραμονή.

• Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ Αραββυσού κατάφερε να κάνει την ανατροπή μέσα στα Εσώβαλτα και να φύγει με το διπλό χάρη σε τέρματα των συνήθως υπόπτων Δημήτρη Γκότση και Κυριάκου Σάρογλου που βρήκαν δίχτυα.

• Καλύτερη σε όλο το παιχνίδι η Νίκη Αξού πήρε εύκολα το διπλό στον Άγιο Λουκά και μαζί τους τρείς βαθμούς στην προσπάθεια της να τερματίσει όσο υψηλότερα μπορεί. Η ομάδα του Χρήστου Καλαιτζίδη παίζει καλό ποδόσφαιρο απαλλαγμένη από κάθε άγχος.

• Πέρασε και από τους Προμάχους ο Όλυμπος Αψάλου και είναι πολύ κοντά στην απευθείας άνοδο του στην Α1 μετά από την απουσία ενός χρόνου. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν το 3x3 για να επιστρέψουν στα σαλόνια της ΕΠΣ Πέλλας και θα κάνουν το παν για να το πετύχουν.

• Ένα γκολ του Γιώργου Αποστολίδη λίγο πριν βγει το ημίχρονο στάθηκε αρκετό για τον Ηρακλή Άσπρου να πάρει την νίκη με τις Αμπελειές και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην Α1. Η ομάδα του Νίκου Αντωνά έχει το πάνω χέρι και μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την απευθείας άνοδο.

• Η άμυνα του Ολυμπιακού Γαλατάδων είναι το σώμα κατευθείαν της φετινής σεζόν όμως και επιθετικά θα πρέπει να κάνεις κάτι όταν αγωνίζεσαι στην έδρα σου. Η ομάδα του Δημήτρη Τομπαζή ήταν άσφαιρη με την Ελπίδα Έδεσσας και έτσι έμεινε στο ισόπαλο αποτέλεσμα, παρόλα αυτά έχει το προβάδισμα για την πρωτιά.

• Με τους συνήθεις ύποπτους Χρήστο Χατζηγιαννίδη και Νίκο Σαρίδη να βρίσκουν τον δρόμο για τα δίχτυα της Ίδας η Δόξα Ριζού επανήλθε στις νίκες και ήδη κάνει σχέδια για την Α1 όπου θέλει να μην είναι περαστική αλλά να πρωταγωνιστεί.

• Άλλη μια νίκη για τον Άρη Αθύρων που μέσα στην έδρα του δείχνει να είναι ακαταμάχητος έχοντας για θύμα του τον Φίλιππο Γιαννιτσών. Ο συνήθης ύποπτος Γιάννης Γεωργιάδης αλλά και ο Μουχτάρης ήταν η σκόρερ της νίκης της ομάδας του Σάκη Μαβίδη.

• Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Ηρακλής Γαρεφίου ανέτρεψε το σκορ και νίκησε την Καλή στην ουδέτερη έδρα της Ξιφιανής. Όλα τα λεφτά σε ένα ακόμα ματς ήταν ο Ματθαίος Μάρκου που έκανα άνω- κάτω την άμυνα των αντιπάλων.

• Έστω και με λίγο άγχος ο Φίλιππος Σταυροδρομίου πήρε την νίκη στο γειτονικό ντέρμπυ με το Αρσένι και συνεχίζει να δείχνει καλό πρόσωπο όπως σε όλο τον δεύτερο γύρο. Η ομάδα του Μπάμπη Ορφανουδάκη είχε πάθος και παρότι στο τέλος ήταν με παίκτη λιγότερο άντεξε και πήρε τι τρίποντο.

• Καλύτερη σε όλο το παιχνίδι η Νίκη Βορεινού έριξε τέσσερα γκολ στον Άγρα και επανήλθε στις νίκες. Για μια ακόμα φορά η μεσοεπιθετική γραμμή ήταν όλα τα λεφτά και οι Ανέστης Κουκουλίδης- Δημήτρης Μάντσης και Γιώργος Κωνσταντινίδης εκτός σκόρερ ήταν και κορυφαίοι.

7 σχόλια:

  1. Η ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΠΛΑ Η ΔΩΡΟΘΕΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ Β" ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περυσι με το γαρεφι που ειχαμε αστρονομικο σκορ για το ποιος θα ηταν ο πρωτος σκορερ?Μαλλον τυχαιο γεγονος ε?

      Διαγραφή
  2. to palaifyto 8 to dite meta apo 2 xronia,giati paizoyn pitsirikia k ola einai xwriana paidia k pezoyn gia toys eyatoys toys afilokerdos xwris na ta pernoyn....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τους πρωτους σκορερ καθε κατηγοριας θα τους δουμε καμια μερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΝ ΞΕΡΕΙ Κ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την λιστα των σκορερ ποτε θα την δουμε επιτελους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News