Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Η Φανή Παρτσανάκη υποψήφια με το Δημήτρη Μπίνο

Δήλωση υποψηφιότητας

Αγαπητοί συνδημότες, ονομάζομαι Φανή Παρτσανάκη – Μαυρίδου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σωσάνδρα από μια οικογένεια αγροτική που με δίδαξε από παιδί την αξία του καθημερινού αγώνα. Μητέρα δύο νέων αγοριών του Δημήτρη και του Γιώργου.

Βιώνω την αγωνία και την ανασφάλεια των νέων του τόπου μας αλλά και τις λιγοστές ευκαιρίες που τους δίνονται.

Είμαι σύζυγος του Χάρη Μαυρίδη, ελεύθερου επαγγελματία και γνωρίζω τα βαθιά σημάδια που προκάλεσε η κρίση στην περιοχή μας.

Εργάζομαι πολλά χρόνια ως νοσηλεύτρια ένα επάγγελμα που επέλεξα με γνώμονα την συνεισφορά στον άνθρωπο κάθε ηλικίας.

Μέσα από την δουλειά μου πλησίαζα τους ανθρώπους αφουγκραζόμουν τα προβλήματα τους και έκανα το παν για την επίλυση τους.

Εάν μου δώσετε την ευκαιρία , το κοινωνικό έργο που επικεντρώνεται στην Αλμωπία μας και τους συνανθρώπους της θα αποτελέσουν το όραμά μου, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας και ειδικότερα ο παραγκωνισμένος νομός μας και η Αλμωπία είναι ποικίλα. Το μέλλον φαίνεται αβέβαιο. Άτομα δραστήρια με ηθική και αποφασιστικότητα να αγωνιστούν για τον τόπο μας το μέλλον των παιδιών μας. Το θολό αυτό τοπίο πρέπει να ξεδιαλύνει. Τα λόγια πρέπει να γίνουν ειλικρινείς πράξεις. Η Αλμωπία της Καρδιάς μας πρέπει να προοδεύσει. Η θέληση και η αποφασιστικότητα για αλλαγή ήταν το κίνητρο για να αποδεχθώ με ευθύνη την πρόταση του Δημήτρη Μπίνου. Μαζί με την ομάδα μας θα αγωνιστούμε για το μέλλον του τόπους μας, το μέλλον των παιδιών μας σπανίζουν.

Σας καλώ: Όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την Αλμωπία της Καρδιάς μας!

25 σχόλια:

  1. Eisai polu axiologo atomo kai pisteuo oti tha voithiseis ton topo mas.kali epituxia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  2. Eisai polu axiologo atomo kai pisteuo oti tha voithiseis ton topo mas.kali epituxia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΤΣΑΝΑΚΗ, ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ "....και γνωρίζω τα βαθιά σημάδια που προκάλεσε η κρίση στην περιοχή μας"ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ)ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ? Ή ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλαρακο ασ'το.. ο συνδυασμος του Δ.Μπινου ειναι ο μονος ο οποιος δεν επικαλειται κανενα κομμα, αλλα την αγαπη για την αλμωπια

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ

      Διαγραφή
  4. ΜΑΚΑΡΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ[.ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ].ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ Κ.ΠΑΡΤΣΑΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γνωστή καί για την κοινωνική της δράση, βοηθόντας με ρουχισμό,τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οικογένειες καί ανθρώπους της περιοχής μας που αντιμετοπίζουν οικονομικά προβλήματα.
    Εύχομαι τα καλύτερα και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΟΜΕΡΗ.ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το καλυτερο κοριτσι που περασε απο τα λουτρα.μπραβο φανη μαζι σου το λουτρακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΑΝΗ.ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άνθρωπος με "Α". Χαίρομαι που επιτέλους τόσο αξιόλογα και ηθικά άτομα μπλέκονται με την τοπική αυτοδιοίκηση.Καλή σου επιτυχία! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΑΝΗ . ΕΥΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΜΕΣ΄ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια τώρα βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα σε όλες τις διοικητικές βαθμίδες της χώρας μας και είδαμε που μας οδήγησαν. Καιρός ήταν να διεκδικήσουν την αρχή και άτομα νέα, άφθαρτα και με όρεξη για δουλειά, για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό το αύριο που έστω και την ύστατη στιγμή χρωστάμε όλοι στην νέα γενιά, δηλαδή στα παιδιά μας. Γνωρίζω προσωπικά την Κα Παρτσανάκη, είναι από τους πλέον έντιμους ανθρώπους και σε κάθε περίπτωση, αυτό που έλειψε από τον τόπο μας και οδηγηθήκαμε κατά διαβόλου δεν ήταν οι σπουδές <>, αλλά η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η αγάπη για τον συμπολίτη μας. Εύχομαι καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φανή θα σε στηρίξει όλη η Αλμωπια!! Άτομα σαν και σένα ΠΡΈΠΕΙ να βγουν και να κάνουν τη διαφορά! ! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΤΟΜΠΡΑ ΗΘΙΚΗ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ατομα σαν και σενα αξιζουν Μπραβο στην κυρια Φανη και στον κυριο Χαρη τον αντρα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εξαιρετικός άνθρωπος!!Άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις απο όπου και αν πέρασε..Πάντα δίπλα στον κόσμο, πάντα να βοηθήσει!Εύχομαι ολόψυχα να βγεις!Θα έχεις σίγουρα την στήριξή μας. Και καλό θα ήταν όλοι να στηρίξουνε αυτή σου την προσπάθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η κα Παρτσανάκη με στήριξε σε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας του παιδιού μου. Ο Θεος να σε έχει καλά!! Μακάρι να τα καταφέρεις! Καλή σου επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News