Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Αλμωπία: Η Νεολαία βάζει «πλάτη» στα δύσκολα (ΦΩΤΟ)

Μία συμβολική και ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση

Μία συγκινητική πρωτοβουλία υλοποίησε η Νεολαία της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε τρόφιμα, ρουχισμό και παιχνίδια για συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μία συμβολική και ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση, η οποία αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η νέοι του τόπου μας είναι ενεργοί πολίτες με ευαισθησίες και δύναμη για δράση.

 
Το Συμβούλιο της Νεολαίας της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας ευχαριστεί θερμά όλον τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τέτοιου είδους δράσεις, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

10 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά!!! Μακάρι να μη χρειάζονται τέτοιες δράσεις αλλά όταν χρειάζονται, χαίρομαι πολύ που νέα παιδιά ευαισθητοποιούνται. Καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέα παιδιά, ευαισθησίες πρωτοβουλίες, όραμα και πράξη όλα μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο μαγκες.ο θεος να σας εχει καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο παιδιά..Συνεχίστε έτσι δυναμικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά μπράβο σας παιδιά και καλό θα ήταν να το ξαναεπιχειρήσετε για να βοηθήσουμε περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΛΑΝΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. diabazoume sinexia gia to pos mporei na prosfarh kapios trofima h rouxa kai dn grafetai pou8ena gia to pou prepi na apeu8inthi kapios pou ta exei anagh !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο....Να συνεχίσετε και να μην σταματήσετε....όχι φόβο στις ιδέες σας να τις κάνετε πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο στην ποντιακη νειλαια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News