Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Δήλωση του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Παύλου Κελεσίδη για τις αποζημιώσεις από τα χαλάζια

Δήλωση υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Κελεσίδη Παύλου με την Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα για τις αποζημιώσεις από τα χαλάζια

Σε πολιτική ομηρία οι αγρότες των χαλαζόπληκτων περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές για την πληρωμή των αποζημιώσεων από το χαλάζι της περιόδου Ιουνίου 2013.

Ένας χρόνος μετά και ενώ οι παραγωγοί έχουν χρεωθεί με επιπλέον χρήματα για την νέα καλλιεργητική περίοδο, οι πολιτικοί αγύρτες ακόμα και παραμονές του Πάσχα τους κοροϊδεύουν όσο αφορά για την κατάθεση των αποζημιώσεων.

Ο στόχος τους είναι απλός: Θέλουν να εξαντλήσουν τον αγροτικό κόσμο, ώστε να φτάσουν όσο πιο κοντά στις εκλογές, προκειμένου να φανούν ως «σωτήρες» που με τις ενέργειες τοπικών και πολιτικών παραγόντων αυτής της άθλιας συγκυβέρνησης κατόρθωσαν να «μεριμνήσουν» για το αυτονόητο.

Οι αγρότες ανησυχούν γι’ αυτήν την τακτική και άρχισαν πλέον να σκέφτονται έντονα όχι το ΠΟΤΕ θα πληρωθούν αλλά το ΠΟΣΟ θα πληρωθούν. Οι αγρότες – κτηνοτρόφοι δεν ξεχνούν, πλησιάζει η ώρα που θα δείξουν σε όλους αυτούς την πόρτα της εξόδου.

5 σχόλια:

  1. ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΠΑΥΛΕ 50
    ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΣΑ ΝΔ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦ ΠΕΛΛΑΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΚΥΔΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΙΚΑ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ









    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγινε υποψήφιος και θυμήθηκε τα χαλάζια........

      Διαγραφή
    2. Μεγάλε ο Παύλος δεξί είναι χθεσινος
      Αλλά πες μου το καλοκαίρι που θα στείλει τα ροδάκινα ; ο σαμαροβενιζελος πήγαν απο τουσ πρώτους στην νοθα κυβέρνηση της Ουκρανίας . Το καλοκαιρι βλέπω να τα τρώει ο Βενιζελος

      Διαγραφή
  2. ποιός ειναι ο κυριος? εχουμε καποιο βιογραφικο του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να μας πει αν εχει φιλους στο χωριο του πρωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News