Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ανθοέκθεση στην Έδεσσα

ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ ΈΔΕΣΣΑΣ

Στην περιοχή του πάρκου των Καταρρακτών, ένα χώρο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, υποδεχόμαστε, για άλλη μια χρονιά, την ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ, από τις 9 έως τις 19 Μαΐου.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας(ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.) συνεχίζει ένα θεσμό που καταξιώθηκε και αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Η προστασία του περιβάλλοντος, η συντήρηση, βελτίωση και αύξηση του πρασίνου, οι πιο λειτουργικές και ποιοτικές ανθρώπινες συνθήκες, η ενεργοποίηση και συμμετοχή των συμπολιτών μας, οι παράλληλες εκδηλώσεις πολιτισμού, είναι στους στόχους μας.

Από τις 9 έως τις 19 Μαΐου το πάρκο των καταρρακτών από πολιτεία των νερών μετατρέπεται και σε πολιτεία των λουλουδιών.   

Δηλώσεις συμμετοχής:

- Τμήμα Πρασίνου Δήμου Έδεσσας: Μεταξάς Δημήτρης 23813 50725

- Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση: Πολιτιστικό Κέντρο 23810 23101 Γραντσάρη Μαρία 23810 27666

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News