Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Αλμωπία: Παρέμβαση του Σταύρου Κοφτερού για την «κατάντια της Δημοτικής Αρχής»

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ

Τώρα που καταλάγιασε ο κουρνιαχτός, ψύχραιμα και με καθαρή συνείδηση νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την απογοήτευση μου για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η δημοτική αρχή που χωρίς καμία αναστολή δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμα και την θεοκαπηλία για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη στην προσπάθεια της αποκόμισης των όποιων ψηφοθηρικών κερδών από το περιβάλλον της εκκλησίας.

Η κανιβαλική επίθεση στην εκπρόσωπο των μηχανικών από ορισμένους αιρετούς θεοκάπηλους στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 9 Απριλίου κατά την συζήτηση των ενστάσεων που υπέβαλε ο Σύλλογος Μηχανικών Αλμωπίας για το κτίριο που προτίθεται να κατασκευάσει η εκκλησία στον περιβάλλοντα χώρο του Ι.Ν. Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου και το σιγοντάρισμα της από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, θύμισαν εποχές σκοταδισμού, στυγνής λογοκρισίας και γύρισαν το χρόνο στο μεσαίωνα.

Δυστυχώς ο πρόεδρος του Δ.Σ., παρουσία του Δημάρχου, συνέβαλλε στην εκδήλωση φαινομένων επίδειξης χριστιανοσύνης, και προσέδωσε στο δημόσιο διάλογο μέσω του θρησκευτικού φανατισμού αξία «πιστοποιητικού» πολιτικών, θρησκευτικών και κοινωνικών φρονημάτων!

Την Τετάρτη παρακολουθήσαμε την αποχαλινωμένη βλακεία της τοπικής νομενκλατούρας να μεθοδεύσει και να χειραγωγήσει με την πολιτική δημαγωγία και σε μερικές περιπτώσεις με την φραστική καταστολή την διαφορετική και για ορισμένους μη αρεστή άποψη.

Εν όψει των δημοτικών εκλογών, καταλύθηκε κάθε μορφή πολιτικού διαλόγου και επικράτησε η λογική του παραεμπορίου της πίστης.

14/04/2014
Σταύρος Κοφτερός

18 σχόλια:

  1. Γιατί όλα αυτά πονηρέ κοφτερέ, εσύ και οι άλλοι δεν τα είπατε στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά αφήσατε μόνη τη χιτσκάκη να βάλλεται από όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙ ΕΙΣΟΥΝ Κ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΑ ΠΕΙΣ? Κ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διοίκηση ασκεί το Δ.Σ. το οποίο ήταν ενημερο για όλα, δεν βλέπω τον λόγο της επιμονης ορισμένων για αλλαγή απόφασης. Δεν νομίζω άλλωστε ότι η Χισκάκη ήθελε να επιμείνει σε ατερμονη συζήτηση περί ανέμων κ υδάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΦΤΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ !! Η ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΕΚΤΕΘΕΙΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχεις γίνει κουραστηκος κ γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ σοφές ορισμένες παροιμίες,π.χ <
    -Επιζω να μη χρειαστει να επανέλθω γιά να εξηγήσω που κολάει η παροιμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε μου αν και δεν σε πολυπάω, σε λέω μπράβο. Κάποιος έπρεπε να το καταγγείλει έστω και με καθυστέρηση αυτό. Πέσανε όλοι πάνω στην κ. Χιτσκάκη και δεν την αφηναν να μιλήσει. Πρώτοι και καλύτεροι ο Μπίνος και ο Αποστολίδης. Ο παπάς μιλούσε μια ωρα και δεν τον διέκοψε κανείς. ούτε την ένσταση δεν διάβασε ο Νικολαϊδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ .ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εχετε κξουρασει κυριε κοφτερε αφου δε σας δεινουν σημασια γιατι θελετε να ειστε στο προσκυνιο?? οταν εισασταν στο δημο αντιδημαρχος κλπ γιατι τοτε δεν κανατε την αυτοκριτικη σας?? τωρα καντε τον μετα χριστον προφητη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πες τα Σταύρο. Αλλά να ξέρεις η Μελίτα δεν έχει ανάγκη κανέναν. Μπορεί και τα βγάζει πέρα μόνη της πολύ καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι κουράζουν με ανούσιες δημοσιεύσεις. Μήπως θα έπρεπε να διαβάσουν δικό τους δημοσίευμα περί γεροντοκορών !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντί να κάνετε ανώνυμα σχόλια και να βγάζετε χολή για τον άνθρωπο εκ' του ασφαλούς, πείτε κάτι για την ουσία. Ο Κοφτερός έγραψε αλήθειες και την ουσία που είναι ότι εκεί έγινε σπέκουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομόφωνα μάλιστα. Την ευλογία σας δέσποτα...........Αμήν...........

      Διαγραφή
  15. ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΑΤΟΜΑ. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο Σταύρο έχεις κάκαλα τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News