Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Δήμος Έδεσσας: Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ»

Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ»

Αγαπητοί μας συμπολίτες και συμπολίτισσες.

Η Δημοτική Παράταξη «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» δημιουργήθηκε, συκγροτήθηκε και πορεύτηκε μέχρι σήμερα με ανοιχτές, διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες. Στόχος της ήταν και παραμένει η ανιδιοτελής προσφορά των συμμετεχόντων στα κοινά, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες.

Από τις πρώτες κιόλας συγκεντρώσεις εκφράσαμε ανοιχτά την διάθεσή μας να δημιουργήσουμε ένα πολυσυλλεκτικό σχήμα στο οποίο οι κομματικές και μικροπολιτικές πρακτικές θα έπαιζαν τον μικρότερο δυνατό ρόλο. Έμπρακτη επιβεβαίωση των προθέσεών μας είναι το γεγονός ότι δεχθήκαμε να συζητήσουμε ανοιχτά όλες τις προτάσεις για εκλογικές συνεργασίες.

Δυστυχώς, θεωρούμε ότι οι προτάσεις αυτές ήρθαν αργά και υπό την πίεση προσφάτως διαμορφούμενων συνθηκών για να είναι αξιόπιστες και ρεαλιστικές. Τυχόν αποδοχή τους, αυτήν την χρονική στιγμή, θα υποβίβαζε την προσπάθεια μας στο επίπεδο του καιροσκοπικού πολιτικαντισμού, τον οποίο όλοι βλέπουμε γύρω μας και με τον οποίο δεν έχουμε καμμιά σχέση.

Πιστεύουμε βαθειά ότι οι πολίτες της Έδεσσας και της Βεγορίτιδας έχουν την ωριμότητα και το πολιτικό κριτήριο να αναγνωρίζουν την ειλικρίνεια, την αξιοπρέπεια και το ήθος αυτών που ζητάνε την ψήφο τους. Από την μεριά μας, τους υποσχόμαστε ότι όπως και τώρα, θα στεκόμαστε πάντα στο ύψος των περιστάσεων με γνώμονα πάντα το καλό του Δήμου και των κατοίκων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News