Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τραγωδία κάτω από γέφυρα με ένα νεκρό και τρεις τραυματίες - Σκοτώθηκε ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου

Στο νοσοκομείο δύο γυναίκες και ένας άντρας που τραυματίστηκαν στο τροχαίο δυστύχημα

Ακαριαίος ο θάνατος του 25χρονου - Στο νοσοκομείο δύο γυναίκες και ένας άντρας που τραυματίστηκαν στο τροχαίο δυστύχημα...

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά 07:10, στη στενή γέφυρα, στην έξοδο προς Θεσσαλονίκη. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο και το όχημα ''καρφώθηκε'' πάνω στη γέφυρα.

Στο όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα (κάτοικοι Κοζάνης), δύο γυναίκες και δύο άντρες, εκ των οποίων, ο ένας (Τ.Ε.), ηλικίας 25χρονών, που έχασε τη ζωή του. Οι υπόλοιποι τρεις νοσηλεύονται στο Γ.Ν. Κοζάνης και υποβάλλονται αυτή την ώρα σε εξετάσεις.

Στο σημείο του δυστυχήματος υπήρχε έντονη ομίχλη, γεγονός που πιθανόν να σχετίζεται με το τροχαίο. Άμεση ήταν η επέμβαση της τροχαίας και της πυροσβεστικής.

Δείτε το βίντεο του kozan.gr...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News