Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Καλή Ανάσταση από τον υπ. Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο

Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση

Στις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος μας ο Χριστός με την Ανάστασή του αποτελεί για όλους μας λιμάνι και καταφύγιο γαλήνευσης και ανατροφοδότησης δύναμης και ελπίδας.
 
Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση.

Δημήτρης Μπίνος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας

11 σχόλια:

  1. καλες γιορτες Δημαρχε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΛΟΣ, ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, ΛΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή Ανάσταση Δήμαρχε. Να σε δούμε το βράδυ στο Ναό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευλογησον! τοσο λιβανι πια δεν το αντεχουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε! ε! ε! ε! κουλάρετε αν είστε διαφορετικοί σχολιαστές. Αν όμως είσαι ένας (ο ίδιος) ,τότε τι να πει κανείς; ότι η χαζομάρα είναι ανίκητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βρε παιδια να σας φερω ενα παγωτο πραλινα,straciatela να γλυψετε καλυτερα?ημαρτον!!!εντελως στημενο χτυπαει στο ματι!!!απορω πως αισθανεστε οταν τα γραφετε ε?aridaia news plz να το δημοσιευσεις..ειναι η πλευρα των πραγματων απο εναν νεο 33 ετων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια Πολλά Δημήτρη. Προλαβαίνεις πάντως να αποσυρθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο Μπίνος έχει μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει πολλά.Αρκεί να μην πέσει θύμα της παλαιοκοματικής .Η νεολαία είναι μαζί του όσο κι αυτός είναι μαζί της.Οι επαγγελματίες της πολιτικής καιρός είναι να κάνουν πίσω .
    Δεν το καταλαβαίνουν από μόνοι τους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News