Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Πασίγνωστος σκηνοθέτης κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικου αγοριού!

Σάλος από την αποκαλυψη...

Ο σκηνοθέτης της ταινίας...

...«X-Men», Μπράιαν Σίνγκερ, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ενός εφήβου πριν από 15 χρόνια!

Σύμφωνα με την αγωγή του νεαρού ηθοποιού, ο Σίνγκερ θα του πρόσφερε ένα ρόλο στην ταινία «X-Men» αν υπέκυπτε στις σεξουαλικές του απαιτήσεις, ενώ τον απείλησε πως θα κατέστρεφε την καριέρα του, αν δεν το έκανε!

«Είμαστε σίγουροι ότι ο Μπράιαν θα δικαιωθεί σε αυτή την παράλογη και δυσφημιστική αγωγή» δήλωσε ο εκπρόσωπός του Σίνγκερ και πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι αυτή η αγωγή κατατέθηκε σε μια προσπάθεια να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας την στιγμή που η νέα ταινία του Μπράιαν θα βγει στις αίθουσες σε λίγες εβδομάδες».

Τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης που αναφέρονται λεπτομερώς στη δικογραφία, συνέβησαν το 1998 και το 1999, όταν ο ενάγων ήταν 17 ετών.

Ο εισαγγελέας Τζεφ Χέρμαν επέλεξε τη Χαβάη για να καταθέσει τη μήνυση γιατί ο νόμος εκεί επιτρέπει την αγωγή που αναφέρονται σε παλαιότερες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News