Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Δήμος Σκύδρας: Συνεχίζει ο Παναγιώτης Καρασαρλίδης - Ανακοίνωσε άλλους 10 υποψηφίους

Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ» - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν.ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΗΣ:

1.ΚΕΧΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

2.ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

3.ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ

4.ΚΩΣΤΙΚΑ ΣΥΜΕΛΑ

5.ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

6.ΚΑΜΑΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

7.ΓΙΟΥΒΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

8.ΤΟΥΡΑΝΙΔΟΥ ΡΟΥΛΑ

9.ΧΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

10.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε και τα υπόλοιπα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού με ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

19 σχόλια:

  1. ksana anakoinwnei to idio atomo???? kane pisw re panagiwti....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις να μας πεις και εμάς ποιο είναι το ίδιο άτομο; Νομίζω οτι πρέπει να κλείσεις άμεσα ραντεβού με τον οφθαλμίατρο γιατί δεν βλέπεις καλά!!! Θα σας βόλευε να μην κατέβει!!

      Διαγραφή
    2. GIATI NA KANEI PISW RE FILE? SAS XALAEI THN DOULEIA?

      Διαγραφή
    3. mporeis na anatrekseis se proigoumenes anakoinwseis k tha tha deis pio onoma einai....oute ofthalmiatro thelw k mia xara kserw na diavazw

      Διαγραφή
    4. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ;;;ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΟΝΟΜΑ!! ΠΑΝΕ ΕΣΥ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ, ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!

      Διαγραφή
  2. ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ Θ ΑΝΕΒΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΧΟΙΔΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΛΑ;; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΝ!! ΕΛΕΟΣ!!! ΒΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!

      Διαγραφή
  3. Παναγιώτη προχώρα μπροστά και στις 18 Μαΐου είμαστε μαζί σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΦΙΛΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ 8¨05 ΚΑΙ 9¨56 , ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΗΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΛΑΣΠΗ;; ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με το ζορι ψηφοδελτιο, ασε μας.....

      Διαγραφή
    2. παντως ενας απ'αυτους που διαβαζω κοντευει τα 90....αναπτυξη και πάλι!!!!

      Διαγραφή
    3. ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ; Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

      Διαγραφή
    4. ασε μας ρε ΨΗΛΕ εγινες και ληξίαρχος στο δημο περα από το άλλο σου επαγγελμα και γνωρίζεις ποτε γεννηθηκε ο καθενας????ασχολήσου και με τιποτα άλλο .............

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΈΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ 9:38 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.............. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΗ Η Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΔΥΝΑΜΙΑ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΧΗΝΙΟ......................

      Διαγραφή
  8. ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ Δ. ΣΚΥΔΡΑΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΟΜΑΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΔΕΜΕ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News