Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Χρήστος Σπρίτος: «Θα είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό της διαφάνειας και της νίκης»

Οι πληροφορίες του Aridaia News επαληθεύονται και επίσημα

Αναληθή χαρακτηρίζει ο Χρήστος Σπρίτος τα όσα γράφτηκαν σε blog το βράδυ της Δευτέρας και τα οποία διέψευδαν τελείως αυθαίρετα (όπως συνηθίζει συχνά να πράττει) χθεσινό δημοσίευμα του Aridaia News.

Συγκεκριμένα, χθες γράψαμε ότι ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ο κ. Σπρίτος θα είναι ξανά υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη.

Ωστόσο, αυτό μάλλον ενόχλησε το προαναφερόμενο μέσο, το οποίο έσπευσε να εκμεταλλευτεί κάποια λεγόμενα του Δημοτικού Συμβούλου.

Ο κ. Σπρίτος το πρωί της Τετάρτης επικοινώνησε με το Aridaia News και χαρακτήρισε αναληθή τα όσα έγραψε το παραπάνω μέσο, διευκρινίζοντας ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα προέκυψε από όσα είπε χαριτολογώντας πάνω σε φιλική κουβέντα ότι θα είναι υποψήφιος στον ίδιο συνδυασμό με τον Τάσο Τσαβδάρη, καθώς θεωρεί ότι ο κ. Τσαβδάρης θα είναι και πάλι υποψήφιος με τον κ. Πασόη αφού στηρίζει τις αποφάσεις του συνδυασμού.

Από τη μεριά του ο κ. Τσαβδάρης δεν το επιβεβαιώνει, μιας και πρόσφατα ξεκαθάρισε στον Δήμαρχο ότι δεν θα είναι υποψήφιος μαζί του αρνούμενος να αναλάβει αντιδημαρχία.

Έτσι, οι πληροφορίες του Aridaia News επαληθεύονται και επίσημα, καθώς ο κ. Σπρίτος μας δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημήτρη Πασόη, το οποίο χαρακτήρισε συνδυασμό της διαφάνειας και της νίκης, ενώ σημείωσε ότι δεν αρμόζει στη δική του δεοντολογία να σχολιάζει δημοσιεύματα.

8 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ, ΣΩΣΤΑ! ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΕ 14 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!

      Διαγραφή
    2. Οι προηγούμενοι πλήρωναν των προηγούμενων και πάει λέγοντας.
      Πάντως όλοι τους πληρώνουν τα έργα που έγιναν ή για όλους ή έστω μερικά που έγιναν επιλεκτικά για κάποιους ψηφοφόρους κάθε φορά, άρα και πάλι έστω και έτσι για τους πολίτες.
      Και ο Πασόης όταν ήταν αντιδήμαρχος οικονομικών επί Χατζηδημητρίου πήραν δάνειο για να ξοφλήσουν τα χρέη των παλαιών κοινοτήτων προ καποδίστρια. Και ο Μπίνος μετά πλήρωνε τα χρέη του προηγούμενου και ούτω καθεξής.
      Τι θέλετε επιτέλους να μας πείτε με τα χρέη. Απλή λογιστική κάνουν όλοι και μάλιστα όχι και πολύ καλή. Μην μας το παρουσιάζετε για σοβαρό κατόρθωμα. Φτάνει πια δεν βαρεθήκατε. Εγώ λέω να κάνετε άλλο μέτρο σύγκρισης. Για παράδειγμα πόσα έργα χρηματοδοτούμενα έφερε ο κάθε δήμαρχος ή άλλα τέτοια σχετικά. Σταματήστε τις καραμέλες που σας βολεύουν. Ο κόσμος δεν κοιμάται πλέον, έχει μάτια και αυτιά.

      Διαγραφή
  2. ΑΣ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ. Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΜΛΚ ΘΕΛΕΙ.ΝΙΣΑΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..αυτος τελειωσε μιστερ, η αναγουλα της δημοσιογραφιας, απορω πως κυκλοφορει στο δρομο

      Διαγραφή
    2. Τα μπλογκ και οι δημοσιογράφοι σας πείραξαν ή αυτοί οι γραφικοί τύποι που περιφέρονται και κάνουν δηλώσεις χωρίς να έχουν παράγει απολύτως τίποτα. Και αν τους αδικώ τους προκαλώ. Όποιος θέλει να ξανακατέβει να γράψει έναν μικρό απολογισμό του τι ακριβώς έχει κάνει όσο κατείχε πόστο ή όσο ήταν απλός δημοτικός σύμβουλος. Ποια είναι η προσφορά του για να τον κρίνουμε όπως πρέπει και όχι οπως δηλώνει. Άμεσα παρουσίαση του έργου σου κύριε Σπρίτε.

      Διαγραφή
    3. και ποιος εισαι 10.49 εσυ που θα κρινεις ανωνυμε τυφλοποντικα πως θα λειτουργει ο καθενας

      Διαγραφή
    4. Ενώ εσύ ΕΠΩΝΥΜΕ ασπάλακα...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News