Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

 
Σαν πρωταθλητής πέρασε από το Ριζάρι ο Ολυμπιακός Γαλατάδων που δείχνει να έχει βρει για τα καλά τον δρόμο του με τον Δημήτρη Τομπάζη στον πάγκο του. Με ηγέτη τον Γιώργο Καραδήμο έβγαζε επιθετικά φωτιές και πήρε το διπλό καθαρά και δίκαια μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Μέχρι να σκοράρει ο Απόλλων Κρ. Βρύσης μέσα στον Αξό δυσκολεύτηκε αρκετά καθώς έδειχνε να μην είναι σε καλή μέρα από εκεί και μετά όμως το διπλό ήρθε άνετα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο για τον πρίγκιπα του κάμπου που οδεύει ολοταχώς για την Α1.

Στο τέλος δικαιώθηκε για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο ΜΑ Πέλλας μέσα στην φορμαρισμένη Όρμα και με δράστη τον νεαρό Νίκο Βογιαζή πήρε τον χρυσό βαθμό στην προσπάθειά του για να παραμείνει στην Α1.

Με ένα τέρμα του συνήθη ύποπτου Γιάννη Γεωργιάδη ο Άρης Αθύρων εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και πήρε το τρίποντο με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Μακεδονικός Γιαννιτσών. Οι κιτρινόμαυροι με όπλο την έδρα τους στέκονται πολύ καλά και θα μείνουν εύκολα στην Α’ κατηγορία.

Αν και δεν έπιασε καλή απόδοση στο ντεμπούτο του Νίκου Αντωνά στον πάγκο του Ηρακλή Άσπρου έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τον Άγιο Λουκά. Πλέον η βαθμολογική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες δίνουν άλλον αέρα για την απευθείας άνοδο στην Α1.

Αν και δεν έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο μέσα στην Αριδαία η Αναγέννηση Δωροθέας πήρε μία επαγγελματική νίκη και χάρη στο γκολ του Τάσου Παρτσανάκη έκανε ένα ακόμα βήμα για να αποφύγει τις περιπέτειες και να σιγουρέψει νωρίς την παραμονή στην Α’ κατηγορία.

Με την πίκρα έμεινε ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών καθώς αν και με παίχτη λιγότερο για ένα ημίχρονο έδειχνε να κρατάει την νίκη στο ντέρμπι με το Μάνδαλο όμως λίγο πριν την λήξη ήρθε το μοιραίο. Σίγουρα έγινε μεγάλη προσπάθεια και η ομάδα του Γιάννη Γυριχίδη συνεχίζει.

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο οι Πρόμαχοι έφτασαν στην ανατροπή με την Άρνισσα έστω και λίγο πριν το τελικό σφύριγμα, χάρη στο χρυσό όπως αποδείχθηκε γκολ που πέτυχε ο Λάρυ Μούγιος. Δείχνει χαρακτήρα η ομάδα του Κώστα Καρυπίδη και είναι ικανή για άλλα.

Κι ενώ περίμεναν το τελικό σφύριγμα για να πανηγυρίσουν την τέταρτη συνεχή νίκη ήρθε το έμφραγμα για τον ΜΑ Όρμας που έδειχνε να λυγίζει την Πέλλα. Το μοιραίο ήρθε σε νεκρό χρόνο, το θετικό είναι όμως ότι η ομάδα του Γιάννη Μυλόπουλου δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της.

Φλέρταρε με την ήττα μετά από καιρό η Δόξα Μανδάλου μέσα στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών όμως λίγο πριν το τέλος ο Πέτρος Τζούρτζου έσωσε από το αρνητικό αποτέλεσμα τους μαυραετούς που είδαν τον στράικερ τους Μιχάλη Γκότση να χάνει πέναλτι για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Ντέρμπι στα χαρτιά αποδείχθηκε για τους παίχτες του Φίλιππου Σταυροδρομίου το ματς με τα Εσώβαλτα καθώς η ομάδα του Μπάμπη Ορφανουδάκη πήρε πανηγυρική ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. Κορυφαίος ο Γιώργος Αντωνίου που ουσιαστικά πλήρωσε την ομάδα που τον ανέδειξε καθώς ως γνωστόν κατάγετε από τα Εσώβαλτα.

Τον γκολκίπερ Νώντα Ακριτίδη απέκτησε ο Εδεσσαϊκός από τον Ορφέα Ριζαρίου στην προσπάθειά του για ενίσχυση στον άσσο από την στιγμή που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμού ο Δημήτρης Πασχαλίδης.

Στην απόκτηση των Μάριο Νικολαίδη μεσοεπιθετικού από τον Εθνικό Γιαννιτσών και τον Τάσο Χατζιαλεξιάδη μεσοεπιθετικού επίσης από την Νίκη Άξου προχώρησε ο ΜΑ Ν. Μυλότοπου που ενισχύθηκε στην προσπάθειά του για να παραμείνει στην Α1.

Κοντά στην απόκτηση του Θωμά Ουζούνη βρίσκεται ο ΠΑΟ Κερασιάς στην προσπάθεια του για ενίσχυση με σκοπό να προλάβει το τραίνο της Α1 και ο έμπυρος άσσος της Ελπίδας Έδεσσας μπορεί να προσφέρει πολλά.

Η επιστροφή του έμπυρου μεσοεπιθετικού Σταύρου Γιαννουσίδη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Γαλατάδων που βρίσκεται στην κορυφή της Α1. Παίχτης με παραστάσεις ο Μανδαλιώτης άσσος και γνώριμος των ερυθρόλευκων αφού έχει αγωνιστεί και παλιότερα εκεί.

Προπονείται εδώ και ένα μήνα περίπου με τους ερυθρόλευκους που προχώρησαν και στην απόκτηση και του 17χρονου μέσου Στέργιου Καλτσιου από την δεύτερη ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Ακόμα μια μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη Αθύρων που απέκτησε τον πολυσύνθετο Βασίλη Ιωαννίδη που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Απόλλων Ραχώνας και ο κόουτς Κώστας Μαβίδης τον γνωρίζει πολύ καλά.

Στην Αναγέννηση Δωροθέας μεταπήδησε ο γκολκίπερ Κώστας Ζαχαρίας που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αίαντα Μηλιάς. Μάλιστα αγωνίστηκε στο ματς με τον Εθνικό Αριδαίας αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Στην απόκτηση του Απόστολου Καρασαββίδη προχώρησε η Δόξα Εξαπλατάνου και όλα δείχνουν πως ο πρώην μέσος ΠΑΕ Θράκης θα είναι η μοναδική ενίσχυση των μαυραετών που μέχρι στιγμής κάνουν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α1.

Επέστρεψε στην Νίκη Βορεινού ο έμπειρος και ακραίος οπισθοφύλακας Άγγελος Δαμησίκος μετά από διετή παραμονή στην Αναγέννηση Δωροθέας και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα που ουσιαστικά αναδείχθηκε σαν ποδοσφαιριστής.

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Άγρα που απέκτησε από τον ΠΑΟ Κερασιάς τους Δημήτρη Παπαθανασίου, Δημήτρη Γεωργιάδη και Βασίλη Μπλιδινιώτη στην προσπάθειά του για παραμονή στην Α’ κατηγορία και θεωρείται βέβαιο ότι θα βοηθήσουν οι τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.

5 σχόλια:

  1. παλι στο 90'κερδισανε οι προμαχοι τ κολοφαρδοι ομαδα ειναι αυτοι..........αλα θα γυρισει ο τροχοσ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Grapse k gramatikou apo paok arabussou sto drosero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιώργος Μαλιουφας επέστρεψε στην γενέτειρα του και στον μέγα Αλέξανδρο Δροσερου που ξεκίνησε την καριέρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News