Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΦΩΤΟ: Επιτυχημένη η ημερίδα του Φροντιστηρίου «Συνειρμός» για μαθητές και γονείς

Δείτε φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μαθητών και γονέων η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα την Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος, την οποία διοργάνωσε το Φροντιστήριο Μ.Ε. «Συνειρμός» την Κυριακή 16 Ιουνίου στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο υποψήφιος Διδάκτορας Α.Π.Θ. και συγγραφέας της σειράς οδηγών Σπουδών «ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ» κ. Χρήστος Ταουσάνης.


Οι μαθητές και οι γονείς ενημερώθηκαν για την σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού καθώς και απαραίτητα στοιχεία για όλες τις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Επίσης ο κ. Ταουσάνης αναφέρθηκε σε όλες τις αλλαγές που προκύπτουν από το σχέδιο "Αθηνά" και στην επαγγελματική αποκατάσταση μετά το τέλος των σπουδών.

Μετά το τέλος της ομιλίας οι μαθητές και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις και να λύσουν τις τυχόν απορίες τους.

Δείτε φωτογραφίες:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News