Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Αποχαιρετιστήρια παραδοσιακή βραδιά από το Γυμνάσιο Πολυκάρπης

Γυμνάσιο Πολυκάρπης

Το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, στην αυλή του Γυμνασίου Πολυκάρπης η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του σχολείου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά. Υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής το σχολείο τίμησε τους τελειόφοιτους του σχολείου σε ένα κλίμα δροσερό και ανάλαφρο.

Η εκδήλωση περιελάμβανε:


• Αποχαιρετιστήριο λόγο προς τους τελειόφοιτους και απολογισμό της σχολικής χρονιάς από τη Διευθύντρια του σχολείου. 

• Έκφραση των συναισθημάτων της σχολικής χρονιάς από τις μαθήτριες της Α τάξης Τζιούτζη Ευαγγελία, της Β τάξης Ιωάννου Μαρία και Γ τάξης Κώτση Ιωάννα.

• Απονομή του έντυπου με τον τίτλο «Στιγμές» που δημιουργήθηκε από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και περιελάμβανε τις κυριότερες δράσεις των δύο τελευταίων ετών, όπου συμμετείχαν οι τελειόφοιτοι μαθητές. 

• Απονομή αναμνηστικών φωτογραφιών στους μαθητές της Γ τάξης.

• Στην εκδήλωση έπαιξαν μπουζούκι ο μαθητής της Γ Τάξης Θεοδωρίδης Σταύρος και ποντιακή λύρα η μαθήτρια της Α τάξης Λιτοβοϊλή Σοφία.

• Χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς οι μαθητές του χορευτικού τμήματος του σχολείου. 

• Τέλος μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί διασκέδασαν υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Παράλληλα στο εσωτερικό του σχολείου, λειτουργούσε έκθεση με τις δημιουργίες που κατασκεύασαν οι μαθητές της Α και Β τάξης στο μάθημα της Τεχνολογίας κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασόης Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας κ. Νικολαϊδης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πολυκάρπης κ. Σοφιανός Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Εξαπλατάνου κος Παυλίδης Χαράλαμπος, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Προμάχων κ. Πασόης Ευστάθιος, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου και πλήθος κόσμου.

Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στην άρτια οργάνωσή της και την συνεργασία μεταξύ: του συλλόγου Εκπαιδευτικών του σχολείου, των μαθητών του σχολείου, του Πρόεδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κου Ιωάννου Στράτου και του Πρόεδρου της τοπικής κοινότητας κου Σοφιανού Κώστα.




2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News