Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Μεγάλος διαγωνισμός του Aridaia News για τους κορυφαίους της Α1

Μείνετε συντονισμένοι στο Aridaia News

Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του μεγάλου διαγωνισμού, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη, σχετικά με την Α1 της ΕΠΣ Πέλλας.

Οι προπονητές των ομάδων της Α1 κλήθηκαν από το Aridaia News να ψηφίσουν τους κορυφαίους της κατηγορίας, χωρίς ωστόσο να μπορούν να επιλέξουν ποδοσφαιριστές από την ομάδα στην οποία εργάζονται.

Συγκεκριμένα, κλήθηκαν να ψηφίσουν τα εξής:

  • Καλύτερος προπονητής
  • Καλύτερος τερματοφύλακας
  • Καλύτερος αμυντικός
  • Καλύτερος μέσος
  • Καλύτερος επιθετικός
  • Καλύτερος παίκτης - ταλέντο
  • Καλύτερος διαιτητής

37 σχόλια:

  1. kaliteros proponitis ntisios
    kaliteros termatofilakas tou mylotopou
    kaliteros amuntikos mixailidis almopos
    mesos khlikis pella
    kaliteros epithetikos Dhmhtriadis almopos
    kaliteros paixths talento to 20 tou mandalou
    kaliteros diatitis atzamidakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O αλμωπος πρεπει να παρει πετσο δουδη και γατσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο αλμωπος 12,13 πρεπει σιγουρα να συνεργαστει με ομαδες οπως το τσακο και να παρει και να δωσει ποδοσφαιριστες ειδικα απο την Β" ομαδα του και οχι μονο εχει πολλα ταλεντα και καλους ποδοσφαιριστες που δεν ειναι ετοιμη για την μεγαλη ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νινιατσουδης με διαφορα και μολις 37 ετων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είναι μικρός στα 37 για προπονητής αρχηγε μου.

      Διαγραφή
    2. Niniatsoudis kai neos k apiros san proponitis stin A1 opou me mia nofotisi omada tin termatise stin 6 8esi!

      Διαγραφή

  5. Καλύτερος προπονητής-αλμωπου
    Καλύτερος τερματοφύλακας-εξαπλατανου
    Καλύτερος αμυντικός-εξαπλατανου
    Καλύτερος μέσος-μυλοτοπου
    Καλύτερος επιθετικός-τζιβελεκης
    Καλύτερος παίκτης - ταλέντο-λεμονακης
    Καλύτερος διαιτητής-ατζαμιδακις-φοτιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην Φας...Θα Σφαξουμε 3:56 μ.μ.........
      Ντισιος.
      Κατρατσεας.
      Τανταλιδης.
      Ν.Παπαδοπουλος.
      Λαφαζανιδης.
      Τσορμπας (Μικρος).
      Ατζαμιδακης.

      Διαγραφή
    2. ταλενταρες Σαββακης Παπασυμεων Παπαγεωργιου Καρυπιδης

      Διαγραφή
    3. o savvakis talento einai akoma!!ama einai etsi talento Topalidis gemati xronia me para polu douleia!!!

      Διαγραφή
  6. ο 3.56 αποκάλυψε από που προέρχονται εδώ και καιρό πολλά κακοπροαίρετα και κακόβουλα σχόλια !!!!!χαχαχα φοβερός ε?Οσοι δείτε προσεκτικα αντι να βάλετε τα γέλια για περι κορυφαιων απο εξαπλατανο ,σκεφτείτε ποιοί σκέφτονται πως ...και φυσικά ποιοί ανώνυμα σχολιάζουν κακόβουλα.Δυστυχώς γι αυτούς και τους γνωρίζουμε και τους εχουμε φωτογραφήσει και τους αφήνουμε στο τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΟΝΟΜΑ;;;;

      Διαγραφή
    2. αφου φανερώθηκαν...τα σχόλια περιτά δοξασμένε φίλε μου.

      Διαγραφή
  7. Ντισιος Ν.Παπαδοπουλος,Κατρατσεας,Λαφα,Κουτρογιάννης,Ριτε,Παπασυμεων.Πολυ καλοι και οι Σαββακης,Καρυπιδης,Αποστολουδας,Κηλικης,Κανωτιδης,Ρετζια,Οφιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλυτεροι διαιτητες Φωτιας Θεολογου Θεωδοροπουλος,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. The Best:
    Coach:Mr Niniatsoudis
    Goalkeeper:Μr Katratseas
    Deefender:Mr Tandalidis
    Midfielder:Μr Retzias
    Forward player:Μr Tzivelekis
    Best talent:Mr Tzormbas
    Refeere:Mr Atzamidakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Νινιατσούδης ποιός είναι ρε παιδια? εσωσε ενα χωριό δίπλα στα Γιαννιτσα με διπλασιο μπατζετ απο Ιδα και Ορμα.Τι φοβερο πέτυχε δηλαδή και τον αναφερουν? ποσα χρόνια προπονητής ειναι? ας τον πάρει επιτελους η Ακρολίμνη να τελειώνουμε.Δεν αναφεραμε το Λαζαρο το Μακρίδη ,δεν ειπαμε το Ντίσιο και καποιοι ασεβούν και αναφέρουν το κυριο Νινιατσούδη? θα μας τρεάνετε μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΝΙΑΤΣΟΥΔΗ;ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ;ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟΤΟΠΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΣΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΝΤΙΣΙΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΔΗ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ.ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.Ο ΝΙΝΙΑΤΣΟΥΔΗΣ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ.

      Διαγραφή
    2. Κάποιοι διακατέχονται από έντονο τοπικιστικό παραλήρημα, με συνέπεια η μικροπρέπεια τους να είναι εμφανής...Ο κος Νινιατσούδης τόλμησε και τα αποτελέσματα που αποτελούν ενίοτε κριτήριο επιτυχίας τον δικαίωσαν, προσδίδοντας σε αυτόν ιδιαίτερη προπονητική αξία με παρακαταθήκη για το μέλλον του!!!Στα χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου προπονητή είναι η ικανότητα και η γνώση να διαχειρίζεται το έμψυχο υλικό της ομάδας έτσι ώστε στην πράξη, να λαμβάνει τις μέγιστες δυνατότητες της.Αυτό φαίνεται να το έχει πετύχει!!!

      Διαγραφή
    3. Jimmy Pap να συμπληρωσουμε και το ηθος του Κωστα του Νινιατσοτδη

      Διαγραφή
    4. SVSTOS O KYRIOS PAPANTVNIOY.ALLVSTE STIS OMADES POY EINAI UEVRITIKA LIGOTERO ORGANVMENES EINAI POLY POIO DYSKOLA TA PRAGMATA.O NINIATSOYDHS EINAI FERELPIS.KAI ADAMANTINOS XARAKTHRAS.TO UETIKO EINAI OTI EXEI POLLOYS KAI KALOYS PROPONHTES STO ERASITEXNIKO KAI TO BASIKOTERO KALOYS XARAKTHRES

      Διαγραφή
    5. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ 07.36 ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ;ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ;Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ

      Διαγραφή
  11. Disios-Xrisou-Papas-Pepe-Savakis-Votaris-Lafa-Gotsis-Gazi-Mititenidis-Lemonakis-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Coach Κρητίδης-τερμα ο γιγαντας της Ιδας με τα βολε, Αμυνα- ολοι οσοι συμμετείχαν στην καλη, κεντρο ο ιωαννιδης πριν παει μεταναστης στα καγκουρο.., Επιθεση- Μισκος "Γερμανος"... ρεφερι-τσιπαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Νινιατσούδης είναι ο προπονητής της Ν.Πέλλας άνθρωπος χαμηλών τόνων και γνώστης του αντικειμένου έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και σαν ποδοσφαιριστής. κάνει ξεκίνημα σαν προπονητής και οι αριθμοί τον δικαιώνουν.όσο για σένα 7:36 η προτίμηση που μπορεί να έχει κάποιος δεν λογοκρίνεται και μάλιστα με αυθάδεια στηλιτεύοντας κάποιον που πιθανόν να μην γνωρίζεις...πολύ καλός ο τερματοφύλακας κος Κατρατσέας.αξιόλογος επίσης αμυντικός μέσος ο κος Βοτάρης.στράικερ ο κος Τζιβελέκης.επιτελικός μέσος ο κος Ρέτζιας.ταλέντο ο μικρός Τζόρμπας.Διαιτητική αξία εφάμιλλη των παραπάνω ποδοσφαιριστών δεν υφίσταται.ελάχιστοι ξεπερνούν την μετριότητα έχοντας ελλείψεις σε πλείστα όσα κριτήρια αξιολόγησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε Παπαντωνιου συμφωνω για τους διαιτητες,αλλα τα μαυρα χαλια ειναι στους βοηθους(μονο κατ' ονομα).Κατα την γνωμη μου αυτοι που με δουλεια: Σιδηροπουλος(χαρακτηρα),Θεοδωροπουλος και Φωτιας(ψυχολογια),Ροδοβιτης(διαθεση) μποορουν να βοηθισουν.Απο βοηθους Σ.Σιπκας,ΓιαγκοςΕφραιμιδου.H γνωμη σας?

      Διαγραφή
    2. Απάντηση στον 12:12
      Θεωρώ ότι όσον αφορά τους Διαιτητές& βοηθούς οι περισσότεροι από αυτούς που αγωνίζονται, στερούνται στο μεγαλύτερο ποσοστό τους ικανότητας να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης Διαιτησίας!!!Ποιες είναι αυτές?
      1.Γνώση του αντικείμενου,που διέπεται από την εφαρμογή των κανόνων παιδιάς... Τραγελαφικά περιστατικά συνέβησαν φέτος...Αναφέρω μερικά:Βοηθός σήκωσε off-side από αράουτ,διαιτητής χωρίς να σφυρίξει σταμάτησε το παιχνίδι, η μπάλα παίχτηκε 2 φορές από τον ίδιο παίκτη εντός περιοχής και αντί για επανάληψη δόθηκε έμμεσο κ.α
      2.Προσωπικότητα-χαρακτήρας
      Κάποιοι Διαιτητές και βοηθοί ενώ οφείλουν να παραμένουν ψύχραιμοι αυτοί δεν σέβονται το άθλημα και συμπεριφέρονται με αναίδεια και αλαζονεία στους ποδοσφαιριστές και υπευθύνους των ομάδων.Άλλοι πάλι κάνουν υπέρμετρη χρήση της κόκκινης κάρτας για να επιβληθούν στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού.
      3.Εκτός των αξιολογημένων και ελάχιστων εξαιρέσεων όλοι οι υπόλοιποι έχουν ανεπαρκέστατη φυσική κατάσταση προκαλώντας δικαιολογημένα χλεύη.
      Αυτό που όμως απεχθάνομαι ιδιαίτερα,είναι η προσπάθεια που καταβάλλουν κάποιοι από αυτούς, με μηδενικό ταλέντο, να σε πείσουν ότι έχουν ικανότητες...πολλοί από αυτούς στόχο έχουν μόνο την αποζημίωση,άλλοι δεν ξέρουν να γράφουν φύλλο αγώνα και χρειάζονται σκονάκια,κάποιοι εμφανίζονται με ακατάλληλη ένδυση στο γήπεδο αρνούμενοι να προμηθευτούν τον απαραίτητο εξοπλισμό τους... Εν κατακλείδι τολμώ να πω ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις που μας κάνουν να ελπίζουμε στην βελτίωση ... Αν λοιπόν επιχειρήσουμε, να συλλέξουμε τα δέοντα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά από τους παρακάτω: Σιδηρόπουλο ταχύτητα-αποφασιστικότητα, Πασλαμούσκα σωματότυπου-στυλ ,Ροδοβίτη γνώση αντικειμένου- μόρφωση, Μιχαηλίδη & Τομίδη εμπειρία, Φωτιά σοβαρότητα,Μαυρίδη προσπάθεια-φιλοδοξία,Σελεμίδη σταθερή αξία....τότε θα πετυχαίναμε το ΙΔΑΝΙΚΟ!!!

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστω για την απαντηση.Οντως αν ξεραμε ως φιλαθλοι τους κανονες,επρεπε καθε αγωνιστικη να πηδαμε τα καγκελα,η να κοψουμε το γηπεδο.Εγω 8α ηθελα να εχουμε 10 ανθρωπους που ειναι γνωστες του αντικειμενου ως παρατητητες και αυτοι να αποφασιζουν αν αξιζει να πληρωθουν οι αγωνιζομενοι διαιτητες!!! Αλλιως.................

      Διαγραφή
    4. Κυριε Παπαντωνιου...
      Με ολο το σεβασμο...
      Δεν θα αναλυσω αν συμφωνω η διαφωνω μαζι σας.
      εχω μια ερωτηση μονο να κανω γιατι ισως εγω να ζω σε αλλο Νομο.
      Τον κυριο Σελεμιδη που τον εχετε δει?εχει σφυριξει καποιο παιχνιδι και ειναι σταθερη αξια?εκτος αν εγω δεν εχω παρακολουθησει το τοπικο πρωταθλημα.
      Τον Μαυριδη τον εχετε σε καποιο παιχνιδι Α1 να δοκιμαστει να δειξει αν εχει αυτα που λετε?
      Εχει πολλους διαιτητες που ειναι καθε μερα στο γηπεδο και προπονουνται σκληρα απλα εσεις δεν τους ξερετε και δεν τους βλεπετε,μια ερευνα θα σας πεισει.
      Ευχαριστω πολυ

      Διαγραφή
    5. Πιθανόν να έχω κάνει και παραλείψεις, αν παρατηρήσεις όμως στα λεγόμενα μου, κάνω μνεία μόνο για Διαιτητές και όχι για βοηθούς.Όσον αφορά τον κο Μαυρίδη είναι ο νεαρότερος αξιολογημένος Διαιτητής και αναφέρομαι στην προσπάθεια που κάνει και τις φιλοδοξίες που τυχόν έχει.Για τον κο Σελεμίδη δε,καταδεικνύω σταθερή αξία, μια και είναι αξιολογήμενος στην υψηλότερη κατηγορία από το έμψυχο υλικό της ΕΠΣ, αλλά για δικούς του λόγους αγωνίζεται αποσπασματικά στο τοπικό πρωτάθλημα. Να μην λησμονούμε επίσης ότι 2011-12 & 2012-13 ήταν πρώτος στο νομό στις αξιολογήσεις παρατηρητών.Οι διαπιστώσεις μου είναι προσωπικές αλλά με αντικειμενική διάθεση χωρίς βέβαια να διατηρώ το αλάθητο, με χαροποιεί η ευγένεια του λόγου σου!!! Σε χαιρετώ...

      Διαγραφή
  14. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 2.ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΛΑΦΟΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ.Π.Χ ΩΣ 17 Η 18 ΕΤΩΝ.ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ.ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ.ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΗΣ [ΕΔΩ ΑΔΙΚΗΤΑΙ ΠΟΛΥ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. στην κατηγορια Μαιντανοι- οι χουλιγκανς του πληκτρολογιου, οπαδοι(?) του Αλμωπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. termas xrhstou amuntikos maik kentro kanou epi8etikos dimitriadhs paikths talento pregas 8a to deite kai tou xronou kai coach den kserw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News