Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Εδεσσαϊκός: Εκδήλωση για τα 20 χρόνια από την πρώτη χρονιά στην Α' Εθνική

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Α.Σ. Εδεσσαϊκός σας προσκαλεί στην εκδήλωση ‘’ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 1992/93 - 2012/13‘’.

Συμπληρώνοντας είκοσι χρόνια από την πρώτη σαιζόν της ομάδας μας στην 1η Εθνική κατηγορία, ο Α.Σ. Εδεσσαϊκός σας προσκαλεί την Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας να τιμήσουμε τον προπονητή κ. Κατσαβάκη και τους παίκτες που έκαναν το όνειρο πραγματικότητα, φόρεσαν και δόξασαν την φανέλα με την τρίαινα στο στήθος.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί το πλάνο και η φανέλα της νέας σαιζόν 2013/14 Όλοι μαζί λοιπόν να χειροκροτήσουμε για μία ακόμα φορά τους ποδοσφαιριστές εκείνης την ομάδας σε μια εκδήλωση με το ‘’Βλέμμα στο μέλλον’’.

Στο χώρο θα υπάρχει ειδικό στάντ για εγγραφές μελών και προεγγραφές για εισιτήρια διαρκείας.

5 σχόλια:

  1. ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ......
    ΜΑΚΑΡΙ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να μπορέσουμε να ξανά ζήσουμε τις παλιές ένδοξες εποχές στην περιοχή μας. Εύχομαι αυτή η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί ξανά σε εθνική κατηγορία και να χαιρόμαστε ποδόσφαιρο κάθε ΣΚ! Ας ξυπνήσουμε λίγο στην Έδεσσα και να βοηθήσουμε την ομάδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΞΕΣ... ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.... ΕΚΑΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ 2-3 ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ....ΝΤΡΟΠΗ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την α, εθνικη την χρωστα ο εδεσσαικος στον σταυροπουλο και σε κανεναν αλλο, απο οτι γνωριζω τον κατσαβακη και τους ποδοσφαιριστες τους βραβευσε ο εδεσσαικος στην γιορτη για τα 50 χρονια, δεν βλεπουν οι ασχετοι που καταντησανν την ομαδα τα πανιγυρια τους ελυπαν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala poy htane o amerikanos afto eprepe na timisoyne,alla ayth to balane kai fylaki ola ta LAMOGIA,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News