Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Άδοξο το τέλος του αγώνα Άρης Προφήτη Ηλία - Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Άδοξο τέλος είχε ο αγώνας στον Προφήτη Ηλία καθώς διακόπηκε οριστικά λόγω της δυνατής βροχής που είχε μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο σε λίμνη και ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Μέχρι το 54’ οι γηπεδούχοι προηγούνταν με σκορ 2 – 0 με το θέαμα να περιορίζεται σε λασπομαχίες στις οποίες έδειχναν πιο δυνατοί οι κιτρινόμαυροι και περισσότερο παθιασμένοι απέναντι στους φιλοξενούμενους του ΜΑ Ν. Μυλοτόπου που δεν έδειχναν να μπορούν να αντιδράσουν στο βαρύ γήπεδο.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 9’ όταν ο Γιώργος Μαλιούφας εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα και με κοντινό πλασσέ έγραψε το 1 – 0, ενώ με τον ίδιο τρόπο στο 42’ ο Φώτης Στεργίου έγραψε το 2 – 0.

Μέχρι το σημείο της διακοπής ο Δημήτρης Τσίπας και οι βοηθοί του Βαγγέλης Σκουλής και Φάνης Πίλτσης ήταν άριστοι, όπως και ο τέταρτος διαιτητής Γιώργος Ροδοβίτης.

Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Βοτάρης Α., Μηνάς, Συμεωνίδης και Λέσι, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Τσόρμπας Β., Νάτσης, Γρηγορίου και Σαββάκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΡΗΣ ΠΡ. ΗΛΙΑ: Πιστοφίδης, Μηνάς, Συμεωνίδης, Λέσι, Χαραλαμπίδης, Στεργίου, Αντωνιάδης, Βοτάρης Α., Ινεμπολίδης, Κουλούρης, Μαλιούφας.

Μ.Α. Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ: Κατρατσέας, Γρηγορίου, Σαββάκης, Νάτσης, Τσόρμπας Ε., Οφίδης, Τσόρμπας Β., Χατζής (46’ Δουλκερίδης), Χαμαλίδης (51’ Κατηρτζόγλου), Ρίτε, Γκότσης.

7 σχόλια:

  1. se ayto to ghpedo mono i eps pellas mporei na pexei den ntrepontai katholou paretithite ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8.11 αν γινει σε άλλη έδρα έχει πρόβλημα ο Προφήτης να γίνει? συμφωνεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνα με τον ΚΑΠ το παιχνιδι αυτο που διεκοπη θα συνεχιστει στο ιδιο γηπεδο. δε γινεται να αλλαξει η εδρα. για τα αλλα ματς μπορει να αλλαξει η εδρα

      Διαγραφή
  3. ο προφητης δεν εχει προβλημα να γινουν ολοι οι αγωνες στο γηπεδο των φιλοξενουμενων γιατι ειναι ΜΕΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΑΛΗ ΟΜΑΑΑΑΑΑΑΔΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. exeis apolito dikio.!!! o profitis einai mia terastia omada ola ta paixnidia ektos na ginoun den exei problima.!!!. alla kapioi apo ton N.milotopo elegan tha paroun diplo alla o profitis htan sana ekane proponish.!opote liga ta logias sas.!

      Διαγραφή
  4. NAI O PROFITIS DEN EXEI PROVLHMA OPOY KAI NA PAIKSEI! GI AYTO SARWSE FETOS TA DIPLA ME TIS OMADES TIS PROTIS TETRADAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑΝΑΣΗ Η ΣΩΛΗΝΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News