Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΔΕΗ: 30.000 διακοπές ρεύματος το μήνα

Λόγω απλήρωτων λογαριασμών

Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος με αποτέλεσμα να εκτοξεύονται τα χρέη προς τη ΔΕΗ.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, μεγάλο μέρος των αποκοπών επανασυνδέεται τις αμέσως επόμενες μέρες, αφού οι χρήστες καταβάλουν μέρος των οφειλών και έρθουν σε διακανονισμό.

Η κατάσταση όμως αναμένεται να επιδεινωθεί λόγω των νέων ανατιμήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ αλλά και τις περαιτέρω μείωσης των εισοδημάτων των νοικοκυριών.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, οι διακοπές ρεύματος φτάνουν τις 30.000 το μήνα, λόγω απλήρωτων λογαριασμών.

Οι διακανονισμοί χρεών προς τη ΔΕΗ έχουν φτάσει σύμφωνα με την εταιρία, τις 700.000 από 400.000 που ήταν στο τέλος του 2011.

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές νοικοκυριών, επιχειρήσεων αλλά και δημόσιων οργανισμών προς τη ΔΕΗ πέρυσι ξεπέρασαν τα 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News