Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η Χρυσαλίδα πανέτοιμη για το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι

Οδηγίες αλά… Σουλεϊμάν

Για άλλη μια φορά η Χρυσαλίδα τράβηξε τα βλέμματα στη συνάντηση για το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι.

Αφού έδωσε οδηγίες αλά… Σουλεϊμάν για το πώς πρέπει να μιλούν οι άνδρες στις γυναίκες και αφού δέχτηκε τις απορίες του Δημάρχου και των υπόλοιπων παρευρισκομένων, δήλωσε έτοιμη να συμμετέχει στην καρναβαλική παρέλαση και να κλέψει για άλλη μια χρονιά τις εντυπώσεις.


Η περσινή εμφάνιση της Χρυσαλίδας
 
Ωστόσο, δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για την φετινή της αμφίεση, η οποία όπως παραδέχτηκε θα συζητηθεί…

 
Το σίγουρο είναι, πως με το κέφι της θα δώσει άλλο χρώμα στις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Μακάρι όλοι μας να είχαμε τη δική της ζωντάνια σε αυτές τις δύσκολες εποχές!!

7 σχόλια:

  1. η Χρυσαλιδα ειναι μια και μοναδικη ο ποιο ζωντανος και ευχαριστοσ ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. prostasia exei? grafume k strava gi autin.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τετοιους ανθρωπους εγω παντως τους θαυμαζω για την αισιοδοξια κ την ενεργητικοτητα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Χρυσαλλίδα είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχει σήμερα ανάγκη η κοινωνία. Ξέρει να διεκδικεί αυτό που της αξίζει πάντα με έντιμους αγώνες και προσφέρει στα κοινά χωρίς υστεροβουλία. Θα ήθελα να την έχω φίλη γιατί αξίζει να την βλέπεις στα μάτια!!! Μπράβο Χρυσαλλίδα να είσαι πάντα δυναμική και πάντα δημιουργική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. Άν-θρωποι όπως η Χρυσαλλίδα δεν χρειάζονται προστασία, δίοτι όπως όλοι οι πραγματικοί αγωνιστές της ζωής δεν τη φοβούνται τη ζωή με όλα όσα συνεπάγονται, μπορεί και στις χαρές και στις λύπες, οι οποίοι όσοι την γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν πόσες έπρεπε να βιώσει.
    Οι γράφοντες περί προστασίας είναι τούτοι που πρέπει να έχουν πρειφρούρηση ώστε τα πικρά τους αισθήματα να μην μπορούν να αγγίξουν τέτοιους ανθρώπους όπως τη Χρυσαλλίδα.
    Και πίστεψε με, η Χρυσαλλίδα έχει πολλούς φύλακες άγγελους εντός και εκτός Ελλάδος.
    Χρυσαλλίδα ετσί θέλω να σε βλέπω πραγματική αγωνίστρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News