Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πέλλα: Σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες

Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς

Μεγάλες είναι οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν σε οικία στον Αξό Πέλλας.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 19/2, στις 14:40 εκδηλώθηκε πυρκαγιά εντός στέγης και στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σε ιδιόκτητο οικόπεδο.

Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών, δεν προέκυψε κίνδυνος ούτε για ανθρώπινες ζωές, ούτε για άλλες κατοικίες της περιοχής.

Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει μεγάλη έξαρση των αστικών πυρκαγιών και αυτό οφείλεται φυσικά και στο γεγονός ότι οι πολίτες στράφηκαν στην καύση του ξύλου. 

Θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις αιτία αποτελεί ο μη καθαρισμός των καμινάδων ή οι κακοτεχνίες.

Αξιόλογο και σημαντικό είναι το έργο της Πυροσβεστικής, η οποία προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να αντιμετωπίσει αυτή την έξαρση.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ 3 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ Η ΜΟΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ..... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗς ΑΞΟΥ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΑΜΕΣΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματι η πυροσβεστικη των Γιαννιτσων εδρασε γρηγορα.Μπραβο σ ολα τα παιδια και σ ολους τους χωριανους μας που τρεξαν για να βοηθησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News