Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Χρήστος Χουρσόγλου: Γιατί παραιτήθηκε από όλες τις Δημοτικές Επιτροπές;

Πολλοί ήταν εκείνοι, που σχολίασαν το γεγονός ότι αυτή του η απόφαση συνέπεσε με την εφαρμογή της αμισθίας

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η απόφαση του Χρήστου Χουρσόγλου να παραιτηθεί από τις Δημοτικές Επιτροπές στις οποίες συμμετείχε τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που σχολίασαν το γεγονός ότι αυτή του η απόφαση συνέπεσε με την εφαρμογή της αμισθίας, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι παραιτήθηκε για να δώσει… τόπο στα νιάτα και να έχουν την ευκαιρία και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι να συμμετέχουν ενεργά.

Μάλιστα, ο κ. Χουρσόγλου αποχώρησε από τη συνεδρίαση, καθώς ο Πρόεδρος δεν του έδωσε τη δυνατότητα να εξηγήσει τους ακριβής λόγους της παραίτησής του.

Από την άλλη, όταν ζητήθηκε από την παράταξη του Πέτρου Ζέρζη να προτείνει κάποιο πρόσωπο για την αναπλήρωση των κενών θέσεων, ο κ. Ζέρζης δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε καμία επιτροπή κανένα πρόσωπο της παράταξής του, καθώς όπως είπε, πριν δύο χρόνια η Διοίκηση του Δήμου επέλεξε πρόσωπα μόνο από την παράταξη του Χρήστου Μπίνου, τονίζοντας ότι «προτιμήσατε να βάλετε τους συνοδοιπόρους σας της δεύτερης Κυριακής των εκλογών στα Δ.Σ. και αφήσατε χωρίς εκπρόσωπο τον δεύτερο συνδυασμό. Όπως τότε μας απαξιώσατε, συνεχίστε και τώρα να τιμάτε τους συνοδοιπόρους σας. Εμείς άλλωστε δεν γίναμε σοφότεροι δύο χρόνια μετά. Και για όσους θα σπεύσουν να πουν ότι απέχουμε, εμείς είμαστε παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο, λέμε την άποψή μας, προτείνουμε. Δεν αποποιηθήκαμε τον ρόλο που μας ανέθεσαν οι πολίτες».

5 σχόλια:

  1. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΗΡ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύριε Χουρσόγλου χρωστας μια εξήγηση στον απλό κοσμακα.Καταλαβαίνουμε όλοι πιά τι σημαίνει αυτό.Για το μεροκάματο πηγαίνεις στο δημαρχείο,για μεροκάματο όλα.Αυτό είναι μια χρήσιμη πληροφορία για τον απλό κοσμάκη που νομίζει οτι κάποιοι εκεί στο δημαρχείο τρέχουν και μοχθούν γιατί θέλουν να προσφέρουν.Ο κ Ζερζης σταθηκε στο υψος του και ο κ Πασόης θα πρέπει να τον αξιοποιήσει τον πρώην δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας κρατάνε τουλάχιστον τα προσχήματα .κάποιοι τελικά την έχουν δεί επαγγελματικά? το δημαρχείο είναι για να προσφέρουν.Να δώσουν.Να αφήσουν.Οχι να πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ε καποιο λογο θα ειχε κ αυτος ο κος χουρσογλου βρε παιδια...κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟυφαθικα, ακου τοπο στα νιατα, πολυ θαθελα να σε πιστεψω αλλα δεν μπορω.Λυπαμαι, αλλη αποψη ειχα για τον κυριο, τελικα ολοι το ιδιο ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News